Следва

Ярко червени! От Кристиан Лобутен! Нокти, не обувки!

Какво ново: Estée Lauder представя аромата Modern Muse

Модерната Муза е силна и уверена, благодарение на присъщата си женственост и индивидуален стил...

Body преди 9 години

Модерната Муза е силна и уверена, благодарение на присъщата си женственост и индивидуален стил. Тя е главната героиня в своя живот и винаги се доверява на инстинкта си. Тя притежава независим дух и естествен магнетизъм, които привличат вниманието на хората, вдъхновявайки ги със своята усмивка. 

Estée Lauder представя аромата Modern Muse, който е вдъхновен от интригуващата двойнственост на жената днес и допълва всеки аспект от нейното динамично ежедневие. Този аромат улавя есенцията на Модерната Муза посредсвом тучния си цветно-дървесен аромат, истинско свидетелство за модерен лукс, което придава увереност, стил и креативност чрез модерно, младежко отношение.

Нова концепция в ароматите
Съставен от едва доловими контрасти и смели противоречия, Modern Muse се развива на пластове от сила и мекота в интересна творческа текстура. Неговата “двойно-впечатляваща” структура приканва жените да се свържат с аромата посредством два контрастни аспекта:
• Искрящ жасминов акорд: това лице на аромата улавя творческата енергия и магнетична женственост, присъщи на модерната жена. Екзотична мандарина и съблазнителен нектар от растението Орлови Нокти изпращат искра от енергия чрез искрящото усещане от росни венчелистчета. Два екстракта от Жасмин Самбак внасят сияйна плътност към женствения букет от наситена Тубероза и свежа Лилия.
• Гладки дървесни акорди: нейният елегантен стил, сила и чувственост се изразяват чрез тази иновативна бленда от два вида Пачули, обгърнати от кремообразна Мадагаскарска Ванилия, наситен амбър и мускус – всяка от тези съставки подсилва непоколебимия женствен завършек.

Елегантна, модерна опаковка
Двойнствеността е характерна и за дизайна на опаковката на Modern Muse. В цветове: румено розово и много тъмно синьо. Формата: здрава, висока стъклена бутилка с леко заоблени страни. С отношение: модерен драматизъм в съчетание с класически акценти. 

Ключов елемент от дизайна на бутилката – панделката - е вдъхновена от емблематичната панделка на първия аромат на Estée Lauder, Youth Dew, който е лансиран през 1953 година. 



Вдъхновяваща рекламна кампания

Лансирането на Modern Muse ще бъде съпроводено от печатна, TV и дигитална, рекламна кампания, заснета в Solomon R. Guggenheim Museum в Ню Йорк, създаден от Франк Лойд Райт. Кампанията на Modern Muse отбелязва дебюта на новото лице на марката Estée Lauder, моделът Аризона Мюз и е създадена със съдействието на Lloyd & Co.

Modern Muse ще бъде на щандовете на Estée Lauder в България от септември 2014.

More from View Sofia

More Body