Следва

Страхотен цвят за широки летни усмивки

Б като Библия, Б като Блог

Слънцето в Сидни е ярко, светлината е бяла, юли е, вярвате или не – зима...

All fashion преди 9 години

Австралийски юли

Слънцето в Сидни е ярко, светлината е бяла, юли е, вярвате или не – зима. За такава зима само можем да мечтаем… Дневни разходки по пристанището по къси ефирни панталонки на свободно летящи птици, лека моряшка блузка с дълъг ръкав, която съвсем леко да подсказва за Австралийския студен сезон. А с чанта като тази приветстваме сърфинга, космоса и въображението да ни правят компания в един необикновен зимен ден от другата страна на земното кълбо.















Топ: Daisy Street
Панталонки: Sylvester
Палто: ASOS
Чанта: Alice McCall
Ботуши: Elk
Слънчеви очила: Sunday Somewhere
Гривна: Claire Aristides
Часовник: Olivia Burton
Колие: My Name Necklace “Connie”
Червило: Dior Fluidstick in “Adventure”

kisforkani.com

Оазис

















Някъде насред пустинята Колорадо в близост до Палм Спрингс, се намира това необикновено място, избухващо в цвят и вдъхновение. Наречено неслучайно Salvation Mountain, то е дело на художника Леонард Найт и е истински оазис за духа и символ на силна вяра и любов към Бог.

stylebubble.co.uk

Жадуваме за диня!





Динята носи интензивен, наситен и изстудяващ вкус,  а сложена върху ноктите ни и допълнителна свежест в ежедневния ни и много летен аутфит. 

keikolynn.com

Кино в задния двор

























Дълбоко вярваме, че всеки филм може да се превърне в любим и всяка вечер може да стане специална, ако е под звездите. Пренасяме навън целия домашен уют – меките възглавнички, широкото одеало, любимото червено вино и ароматните пръчици и сме си спретнали една от онези вечери, в който спокойствието на лятото е по-осезаемо от всякога.

theglamourai.com

Средиземноморски хапки



Горещо е навън и не ни се готви. Вместо да поръчваме пица, по-добре да се вдъхновим от гръцката кухня за нещо лесно и здравословно. За да приготвим тези вкусни хапки ще ни трябват следните:


Хумус, полят със зехтин и пушен червен пипер.


Домашно приготвено дзадзики.


Салата табуле с добавен прясно изстискан лимон.


Маслини Каламата, Персийски краставици и пълнени лозови листа.


Тънко препечено хлебче, намазано със зехтин и морска сол на прах.


Малки хлебчета със сирене фета.





cupcakesandcashmere.com

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.