Следва

Нашият IT shopping list - 10 чувствени прегръдки

Крадем визии... Този път са 3 за много горещо лято

Горещ въздух, слънце в очите и три визии съвсем подходящи за тези условия. 

Shopping преди 9 години

Горещ въздух, слънце в очите и три визии съвсем подходящи за тези условия.

Наблягаме на светлите пастелни цветове, късите дължини и леките материи и пресъздаваме всяка от тях по нашия начин, така че да изглеждаме вълшебно през този бленуван сезон.

Първата, която бихме, и дори вече започнахме работа по това, изкопирали от глава до пети е класическа, но чудесно разчупена от синьото, визия, която носим в летен работен ден в неформална среда. Подходящ избор за предотпускарското ни ежедневие, а свежото излъчване, което добавяме към нея, е задължително всеки ден.

Във втората визия вече виждаме морето. Едва ли има по-подходящи одежди от мини топ и макси рокля за един своеобразен фестивал на свободния дух, младостта и човешката индивидуалност. Съчетаваме с удобни обувки и добавяме открояващи се бижута, които са единствената волност в стила ни. След това танцуваме до сутринта на плажа под звуците на любимата ни лятна музика.

Чистотата на мислите през лятото, определя избора ни на третата "открадната" визия. Изцяло в бяло, от край до край, или почти. Добавяме само задължителен контраст, в случая прекрасната асиметрична пола, която сама по себе си впечатлява с готиния, дързък принт и оставяме на показ изобилно количество от дългите си крака, които  са много повече от просто един добър аксесоар. 

За нуждите на нашите малки "кражби" пазаруваме от TopShopboutique1forwardforwardFree People, а особен сантимент имаме към българския он-лайн магазин Cliche, който е в състояние за най-кратък срок да задоволи и най-големите ни стилистични прищевки. 

More Shopping