Следва

Риана представи нова лимитирана серия за MAC - очаква се през септември

Посветиха аромат на легендарната редакторка на Vogue Даяна Вриланд

Под вещото ръководство на Александър Вриланд, внук и биограф на именитата редакторка, това лято компанията International Flavors & Fragrances пусна на пазара колекция от пет аромата...

Body преди 9 години

За съжаление, почти нищо не е известно за любимите аромати на Даяна Вриланд, главен редактор на американския Vogue от 1963 до 1971 година, легендарна личност в моден и културен контекст, абсолютно необикновена.

Някои й приписват любов към Сuir de Russie на Chanel, други разказват за настояването й прислугата да ароматизира възглавниците в спалнята със спринцовки с парфюм. Известна е репликата й „Появила се е нова мода в парфюмите казват, сега е прилично да се носи дискретен аромат. Нелепо и възмутително! Говоря от личния си житейски опит, в чантата ми винаги има флаконче парфюм и вие можете да усетите аромата му без да се доближавате прекалено близо до мен. Ако трябва да търсите парфюма на жената, както ловджийско куче души следа, явно парфюмът не е достатъчен!”.

Под вещото ръководство на Александър Вриланд, внук и биограф на именитата редакторка, това лято компанията International Flavors & Fragrances пусна на пазара колекция от пет аромата. Дървесно-цветния Absolutely Vital, амбровият Extravagance Russe, сандаловият Perfectly Marvelous, горчиво-свежият Outrageously Vibrant и плодово-ваниленият Simply Divine, затворени в лаконични шишенца от цветно стъкло украсени с копринени пискюлчета, които могат да бъдат намерени единствено в салоните за нишова парюмерия.

More Body