Следва

Важна новост: Bioderma представя Sensibio AR BB крем. От септември и в България

Вашите хитри домашни трикове за красота

Преди време започнахме да споделяме с вас ценните и дори безценни съвети, които получихме пак от вас, читателите, като отговор на молбата ни - условие на приключилия вече конкурс на View Sofia и PRETTYBOX...

Hair преди 9 години

Преди време започнахме да споделяме с вас ценните и дори безценни съвети, които получихме пак от вас, читателите, като отговор на молбата ни - условие на приключилия вече конкурс на View Sofia и PRETTYBOX, а именно: Споделете вашата собствена артилерия от тайни, които работят безотказно за вас и никога не са ви подвеждали.

Днес продължаваме да разкриваме тънкостите, които прилагате с успех всеки сезон, ефикасни, изпитани, може би бабини прийоми за красота или ваши изстрадани истини за хубостта, които със сигурност ще са от полза на друг и вие и гарантирате с името си затова!

Своя съвет за красива и гъста коса, тази седмица споделя Ангелина Захариева

До сега не съм имала проблем с косата или лицето, но след раждането на дъщеря ми започна силен косопад. 

В търсене на решение, стигнах до извода, че скъпите витамини или ампули със съмнителен ефект и съставки, не са това, от което имам нужда. Затова опитах да реша проблема си, използвайки натурални средства.

Започнах веднъж в седмицата да мажа косата си от корените до върховете с чисто, студено пресовано кокосово масло. Ето как се приготвя тази маска: Затопляме маслото на водна баня и след това го втриваме в косата, престояваме два-три часа и изплакваме обилно с вода. След измиването резултатът е лъскавата и обемна коса. А след няколко седмици на редовна употреба, ще забележим и чудесния ефект относно косопада.

More from View Sofia

More Hair