Следва

Beach Banquet & Cacao Beach season closing!

LOCO DICE в предпоследния уикенд на SOLAR SUMMER. Спечели двойна покана за партито!

BENNY RODRIGUES, HECTOR и SONY FODERA също с участие във фестивала...

Music преди 9 години

Седмицата предстои да завърши с доста силен и стилово разнообразен уикенд на CACAO BEACH. За целта, като част от най-големия фестивал за електронна музика на Балканите, SOLAR SUMMER пристигат LOCO DICE (22 август) и SANDY RIVERA (23 август). BENNY RODRIGUES, HECTOR и SONY FODERA също ще допринесат в паметното изживяяване по време на предпоследния парти уикенд.

Петък вечер определено няма да е същата без наличието на артист като LOCO DICE, който години наред вдъхновява и захранва колективното въображение. Той е диджей и продуцент, който може да обърка с променливите си настроения, приливи и отливи, които обаче въпреки всичко следват една конкретна посока в музикално отношение. DICE застава с творчеството си зад лейбъли и проекти като M-nus, Cadenza, Ovum, Four Twenty и Cocoon. Неговото деликатно усещане към атмосферично и в същото време солидно звучене, повлияно силно от хип-хоп вълната през 90-те, е ключов белег определящ темпераментния Loco, който ще чуем на 22 август.

Преди неговата поява обаче ще чуем BENNY RODRIGUES. Артист с португалски корени, който изключително бързо става част от голямото талантливо семейство на холандските диджеи. Rodrigues ще ни изненада със смелото миксиране на грууви и фънк ритми с тек-хаус, минимал и ейсид звучене.

HECTOR пък ще демонстрира премерено чувство за баланс и усет към експериментите, смесвайки различни стилове в зависимост от реакцията на публиката и духа, който се носи на дансинга. Той фокусира сетовете си върху енергичната, прецизна и одухотворена музика, а резултата от годините творчество и опит, натрупан зад пулта от Лондон през Ибиса до Берлин, ще видим в късните петъчни часове.

Разбира се, това е поредното парти, което няма как да бъде пропуснато, затова и тази седмица ти даваме 48 часа да се бориш за двоен билет за партито. Ето и условието...



1. Отиди на
нашата фейсбук страница и се отбележи на снимката на партито, която вече сме публикували там.

2. Върни се тук и в коментарната форма напиши името, с което се представяш във фейсбук, както и истинското си такова, ако то се отличава от предходното.

3. Стискай силно палци за късмет.

Имаш точно 24 часа, за да участваш, защото в четвъртък, привечер, ще изтеглим печелившия. Пожелаваме ти успех!


 

More Music