Следва

Линда Еванджелиста сияе като новото лице на Dolce & Gabbana

Вашите хитри домашни трикове за красота

Преди време започнахме да споделяме с вас ценните и дори безценни съвети, които получихме пак от вас, читателите...

Hair преди 9 години

Преди време започнахме да споделяме с вас ценните и дори безценни съвети, които получихме пак от вас, читателите, като отговор на молбата ни - условие на приключилия вече конкурс на View Sofia и PRETTYBOX, а именно: Споделете вашата собствена артилерия от тайни, които работят безотказно за вас и никога не са ви подвеждали.

Днес продължаваме да разкриваме тънкостите, които прилагате с успех всеки сезон, ефикасни, изпитани, може би бабини прийоми за красота или ваши изстрадани истини за хубостта, които със сигурност ще са от полза на друг и вие и гарантирате с името си затова!

Полезен съвет за това как да се справим с неприятните пъпчици по лицето и тялото, днес ни дава Десислава Апостолова

Всеки човек се е сблъсквал с това да му излезе някоя пъпка и да го накара да се чувства неприятно. Аз лично опитах различни варианти за борбата с тях. Готови продукти, съвети от приятели и познати и какво ли още не, докато не разбрах за невероятната комбинация между салицилов спирт и хлорнитромицин.

Ето и една лесна рецепта:
В шише салицилов спирт 2% изсипваме съдържанието на 5 капсули хлорнитромицин и разклащаме добре, докато се смесят. След това с памук нанасяме върху проблемните места и след около 2-3 резултатът е налице. При по-суха и чувствителна кожа може да използва салицилов спирт 1%.

Съвет
: След намазване кожата горчи, така че ако имате намерение за интимност и ласки, нанасяйте след тях.

More Hair