Следва

Развенчаване на митове: 6 за закуската

Стани горд фешън притежател на обемна чанта от намачкан лак H&M Studio. Точно 24 часа преди уникалната колекция да влезе в магазините!

Стани горд фешън притежател на обемна чанта от намачкан лак H&M. Виж как!

All About Life преди 9 години

Редакторите на View Sofia видяха, пипнаха и се влюбиха в есенната модна колекция на шведския бранд H&M. Вкупом с безгрижната елегантност, магнетизъм и женственост, които тя носи, има и ново име - H&M Studio.

В снимки, селекции и много въздишки ние ви запознахме с дългоочакваната й поява още на шоуто на марката в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк през февруари.

Прекрасната колекция вече е тук, в София, и ще бъде в избрани магазини на марката точно в 10 сутринта на 4 септември 2014 година. Което е точно утре!

Тъй като много я харесваме, решихме заедно с партньорите ни от H&M да предоставим на вас, читателите на View Sofia, ексклузивната възможност да станете горд фешън притежател на един от най-специалните й артикули, точно преди той, заедно с останалите, да се е появил официално в магазините. Черната обемна чанта от намачкан лак, която вече видяхте в wish list-а на две от нашите градски момичета.

За да станеш неин притежател, ние искаме да чуем какви са твоите впечатления от дългоочакваната есенна Studio колекция на бранда.

Сподели ни кокетната си гледна точка за есенната колекция, както ние споделихме своята с теб. Какво мислиш за дрехите и аксесоарите, кое ще побързаш да купиш най-напред, фаворитите и любимите ансамбли.

Имаш точно 24 часа, стартираме в този момент - 10 часа сутринта на 3 септември и приключваме точно в 10 сутринта на 4 септември - в точния момент на премиерата на колекция Studio 2014 в магазините на H&M на бул. Витоша и в Сердика център в София!

Победителят ще бъде избран от всички участници на случаен принцип и обявен утре в 12 на обяд!
Успех на всички и приятно пазаруване на H&M Studio!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.