Следва

Кой ще стартира есента със стрaхотна обемна чанта от намачкан лак H&M Studio

Възнаградете кожата си с идеална грижа

Възнаградете кожата си с идеална грижа...

All About Life преди 9 години

В самия край на лятото ви зададохме 8 въпроса, за това какви са вашите козметични предпочитания за сияйни и крисиви лица. Потитахме: Кой се оказа вашият незаменим продукт, имате ли предпочитан клас козметика или пък предпочитана марка? Отговорите на тези и останалите въпроси, може да видите тук>>

А както обещахме в края на анкетата, след нея сме подготвили няколко страхотни козметични награди от великолепна френска марка, само срещу още едно, последно предизвикателство.

Марката е VICHY, а фантастичните продукти, които днес са главни герои в избора ни на красота, и които при добър шанс ще бъдат ваши, са:

Idéalia за околоочен контур
Идеалният поглед е възможен, дори и без помощта на грим.
Деликатната зона на околочния контур има нужда, обаче, от специални грижи. В гамата Idéalia срещаме подходящото оръжие против тъмните кръгове, фините линии и сенките. DRM-BRIGHT комплексът, витамините B3 и Cg, кофеинът и перлените частици – всеки един от тях работи по своята задача за да озари деня Ви!


Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration крем с лека текстура
В края на лятната ваканция, след като сте приели известна доза слънчеви лъчи, е добре да утолите жаждата за вода на Вашата кожа. Как? С новата Aqualia Thermal. Тя съчетава Термална спа вода Vichy с 3 захари, които подпомагат равномерната хидратация във всички зони на лицето през целия ден - за да се радвате на свежа и сияйна кожа по всяко време. Изключително сетивната текстура доставя удоволствие при нанасяне и несравним завършек върху кожата.


 

Vichy Idéalia крем с изглаждащо и озаряващо действие
Открийте 3-те измерения на идеалната кожа! Активната съставка с антиоксидантно действие Комбуча (в концентрация 3%) е също така наречена „извор на здравето" и съдържа незаменими съставки за правилното функциониране на клетките. Нейна е и заслугата за видимо намалените бръчки и противостареещото действие на Idéalia. А по-фините пори и равният тен застават на втора и трета позиция и завършват цялостния резултат от тази идеализираща грижа за кожата.



Кажи ни кой от тези три вълшебни продукта е най-подходящ за теб и защо кожата ти заслужава нежната грижа от VICHY.

Отговорите ще очакваме в коментарната форма в срок от днес до 11 септември, след което на случаен принцип ще изберем трима късметлии, които ще спечелят по един от тези разкошни френски помощници за красива кожа и добро самочувствие. 

Късмет на всички!

Вижте победителя в последната ни игра тук>>

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.