Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Принтове

Съчетаването на цветове е изкуство и винаги е било такова. Вплитането им на едно място и...

All fashion преди 9 години

Съчетаването на цветове е изкуство и винаги е било такова. Вплитането им на едно място и особено върху една дреха издига това изкуство на ново ниво. Всички носим принтове и ако отворим гардеробите си ще установим наличието на поне пет дрехи с принт върху тях. Дизайнерите много добре знаят това - принтовете не излизат никога от мода, и ние няма да спрем да ги носим.

Есента е сезон на цветовете, поне в началото си, докато листата се обагрят в различни гами и фриволно полетат около нас. Меланхолията все по-често се опитва да ни превземе, подмамвайки ни с хубави летни спомени. Точно този е моментът, в който да намерим нещо, което ще задържи положителните ни емоции по-трайно. Просто дреха, или повече дрехи, но не в мрачни тонове, а погълнати, буквално, от ПРИНТ.

Качваме се върху пъстрото вълшебно килимче на Аладин, загръщаме се топло в някоя принт-ната шарка и се гмурваме между многото модели, които дизайнерите сътвориха за тази есен. И не е нужно да се вглеждаме с усилие, защото цветните принтове са навсякъде. А ние откриваме, че сбогуването с лятото наистина е по-лесно така.

Поводите да сложим принт са десетки, подписани с любимите имена на Acne Studios, Chloé, Cacharel, Dolce and Gabbana, GiamBattista Valli, Jil Sander, Juicy Couture, Just Cavalli и Phillip Lim - десетки топ-дизайнери не се и помислят да загърбят принта. При това плътно свързан с разкоша и красотата на женстевния силует.

Преобразени в тези вълшебни есенни творения, ще махнем закачливо на отминаващото лято, защото красивата рокля, точно като майсторския принт, са най-добрите приятелки на жените в есента и зимата на 2014!











Свикнали сме да мислим за палта, тренчове и якета като за едноцветни дрехи в приглушени тонове, но вече не е така. Пред нас се разкрива палитра от разнообразие,а ние само трябва да си изберем любим принт. За останалото са се погрижили Alexander Wang, Chanel, Bottega Veneta, Fendi, Burberry Prorsum, Tory Burch и Prada:









Остава ни да отбележим, че принтът е завзел и панталони и поли, и да не се съмняваме нито за миг в актуалността му. Където и да бъде поставен, все ще е на място. И ще е секси в дъждовните следобеди. Затова му се доверяваме напълно.






 
И му благодарим за фантазията!
 

ВИЖ ОЩЕ

Модни прогнози: ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014/2015

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Челси момиче
 
ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Рокли изкусителки

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Блясък, обшит с камъни



 


 

More from View Sofia

More All fashion