Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Седмичен ХОРОСКОП -08.09 – 14.09

Седмицата е изпълнена с планетарни комбинации, които, почти несвързани по между си, съществуват сами за себе си...

Astro преди 9 години

Седмицата е изпълнена с планетарни комбинации, които, почти несвързани по между си, съществуват сами за себе си. Това ни дава период, в който случващите се събитията носят разединяващ характер, засягат избирателно хора, обекти и структури в зависимост от техните хороскопи. Можем да кажем, че този промеждутък от време ще бъде свързан предимно с вътрешни проблеми и адаптиране към променящите се икономически и политически условия.

През първите дни от седмицата динамиката на планетите ще бъде напрегната. Първо Меркурий и Плутон ще създадат проблеми при взаимодействието си, правейки трудно разбирането на събеседниците и опонентите, усилвайки атмосферата на непримиримост. На този фон, всяко невнимателно изказване може да се тълкува като липса на уважение и повод за конфронтация.

След това, в сряда, опозицията на Венера и Нептун може да засили взаимното недоверие и да породи обвинения в нечестност и укриване на важна информация, на първо място - в сферата на материалните задължения. Строгият самоконтрол и използването само проверена информация, при необходимост потвърдена с документи, значително ще смекчи негативния фон.

Сравнително спокойни ще бъдат четвъртък и петък, повлияни от благоприятния аспект между Слънцето и Сатурн. Тези дни е добре да се използват за обективна оценка на фактите и изясняване на ситуацията.
В събота и неделя контактите са нежелателни, препоръчително е да се направи почивка от комуникации и срещи, тъй като се очаква изблик на нервност и намаляване на менталната работоспособност. Изключение прави неделя вечер - благоприятният аспект на Венера с Плутон ще даде реална възможност за съгласуване на сложните проблеми и дори за провеждане на конструктивни преговори.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Смели действия!

Тази седмица може да ти донесе промяна в любовната сфера. Но тези промени ще възникнат само в случай, че се решиш на смели и оригинални постъпки. Например, ако много ти хареса симпатичен представител на противоположния пол, заговори го първи, вместо да чакаш той да ти обърне внимание. Рискът ще бъдат оправдан!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Търпение и време!

Пред теб сега стои ясна цел за постигане на стабилност, в каквото и да се изразява тя - стабилност в работата, стабилност в отношенията. И дори да си представяш как може да бъде постигнато и какво предстои да бъде направено, сега ти липсва едно важно условие - търпение и време. За да направиш необходимото, вярвай в собствените си сили, в това, че можеш да постигнеш поставените цели. Подкрепа, особено морална, може да получиш от хората около теб, но като цяло всичко зависи единствено от теб.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06


Личен труд!


През този период ще липсва особен интерес към социалните аспекти на живота. Ще бъдеш зает повече с лични дела, хоби, любов, общуване с деца, оказване на помощ на членовете на семейството. Някои Близнаци ги очаква интересно събитие у дома: ново жилище, празник, покупки, гости. За други по-ярки ще бъдат впечатленията извън дома - забавления и различни културни мероприятия.

РАК 22.06 – 23.07

Различен поглед!

Искаш ли да придобиеш стабилност, да започнеш нещо ново в живота си и по този начин да подобриш положението си? За да постигнеш това, трябва коренно да промениш своите възгледи, ако не за живота, то за ситуацията в момента. Събитията през тази седмица ще те разтърсят, за да видиш всичко от различен ъгъл, от друга страна. Тогава ще можеш да разбереш как протичат основните процеси в живота ти и живота на хората около теб, а осъзнаването е първия ключ към успеха. Използвайки нов поглед и нови знания, ще можеш динамично да влияеш на живота си.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Говори открито!

В живота ти започва да се заражда нещо ново - източник на нови емоции и чувства, вдъхновение и тази енергия, която толкова дълго ти липсваше, за да отхвърлиш от себе си оковите на миналото и да погледнеш света с нови очи. Хората с творчески заложби ги очаква активна работа. Ще бъдат провокирани от нови идеи, ще усещат всичко по съвсем различен начин. За мнозина - големи промени в личния живот, които ще ги доведат до нещо ново, ако не се страхуват открито да говорят за своите чувства.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Излъчвай радост!

Опитай се да се съсредоточиш върху работата си и по-малко да се интересуваш от живота на другите хора. Опитай се да не се сравняваш с по-успешни и щастливи хора, ако не искаш да си докараш депресия. В крайна сметка, ако се замислиш, ти също има с какво да се гордееш и на какво да се радваш. Така че, излъчвай радост - и ще привлечеш успеха към себе си!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Липса на време!


През тази седмица ще бъдеш общителен, подвижен и любознателен. Ще ти се иска да споделиш със света своите знания и преживявания, но ще ти липсва достатъчно време, което да прекараш в обществото. Ще се наложи да бъдеш сам: дали поради липса на енергия или защото ще осъзнаеш, че не всичко трябва да се прави на показ, защото някои неща се нуждаят от тишина.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Правила и рамки!


Твоето свободолюбие може да бъде подложено на натиск отвън. Позицията на свободен художник, постепенно ще се измести настрани и ще се наложи да взимаш ясни и конкретни решения, да действаш в съответствие с правилата. През тази седмица са възможни сключване на споразумения, договори, както в писмена форма (когато става дума за работа), така и на думи (когато става дума за отношения, партньорство). Независимо от това, че може да не ти хареса появата на рамки, събитията от тази седмица ще отворят пред теб нови възможности за себереализация.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


Дребни неприятности!


Доста напрегната седмица. На фона на емоционална нестабилност са възможни дребни неприятности, които могат да те депресират. Сега си склонен да взимаш решения под влиянието на някакъв импулс, емоция, гняв. Постарай се да избегнеш риска, той няма да оправдае нито душевните, нито материалните загуби. Не взимай самостоятелно всички решения. Мъдрият съвет няма да ти навреди! Не са изключени както леки караници с любимия човек, така и продължителни разногласия, дори раздяла. Самотните Стрелците, въпреки че ще срещат интересни хора, едва ли ще изпитат към тях романтични чувства.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01


Приказка!

През тази седмица, любовните отношения на Козирозите ще приличат на приказка. Комплименти, нежни признания, приятни подаръци и изненади - това е само малка част от чудесата, които са ти подготвили звездите. Много самотни Козирози през този период ще срещнат сродна душа.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Уединение!

Желателно е да прекарваш повече време в уединение, за да възстановиш душевно силите си и да си отдъхнеш от бурните страсти. Ако напоследък често те безпокоят промените в настроението, това показва, че си уморен, не само физически, но и емоционално. Позволи на близките да се погрижат за теб - те ще се радват на такава възможност!

РИБИ 20.02 – 20.03

Сътрудничество!

Основните събития в живота на Рибите ще бъдат свързани с партньорство, сътрудничество, сделки, споразумения, публика - като цяло, с другите хора. През тази седмица ще трябва да се справяш с проблеми в деловото и личното партньорство. Капризни и егоистични, Рибите ще мислят само за себе си, но пък ще се увеличи интуицията им и те лесно ще могат да различат истинското лице на тези, които са близо до тях

More Astro