Следва

Какво ново: Smart Custom-Repair Serum от Clinique

Добре е да се пробва: Vichy Aqualia Thermal и Vichy Idealia eyes

След края на безмилостно горещите летни дни и нехайството от наша страна спрямо...

Hair преди 9 години

След края на безмилостно горещите летни дни и нехайството от наша страна спрямо изгарящите лъчи към лицето ни, е крайно необходимо да обгърнем единствената кожа, която имаме, с нужната грижа, любов и внимание. Защото изтощена от замърсената околна среда, тютюнопушене, стрес и умора, кожата започва да губи огромни количества вода и минерали, дори и на крехките 20 години.

Непоколебими в решението си да запазим красотата на кожата на лицето за години напред, трима от редакторите на View Sofia изпробваха серията Vichy Aqualia Thermal и околоочния крем Vichy Idealia eyes. И ето какво ни споделиха:

Елена



Имайки предвид уморената кожа на околоочния ми контур, се нуждаех буквално от малко чудо, за да постигна поглед излъчващ свежест, без напиращите фини линии и застрашаващите самочувствието ми тъмни кръгове. Оказа се, че Vichy Idealia eyes наистина работи, и то дори чудотворно върху моя поглед. Цялата му формула ми допадна - още от силиконовия апликатор, та чак до бежовата перлена консистенция, която без да лепне, мигновено попи в кожата ми. След няколкоседмична употреба тъмните кръгове под очите ми видимо намаляха, а фините линии се заличиха напълно.

Диана



След ползването на Aqualia Thermal Riche разбрах, че не е нужно да страдам повече заради сухата ми кожа. Тя не само, че е суха, а и непоносимо чувствителна. Най-хубавото от цялата формула е, че усетих хидратацията на момента и чувствителността от раздразнената ми кожа, значително намаля. Уникалното действие на Aqualia Thermal Riche е интелигентна комбинация от термална вода, хиалуронова киселина и полизахариди. Огромен плюс е, че действието наистина се усеща цели 48 часа, без кожата да изпитва нужда от допълнителна хидратация през цялото това време.

Габриела



За мен възрастта има огромно значение що се отнася до началото за полагане на грижи за кожата. Но независимо дали си на 20 или на 40 години, хидратацията на кожата трябва да ти е главна мисъл в главата. И по този повод реших да изпробвам Aqualia Thermal serum puissant. Още с първата нанесена капчица почувствах обливаща свежест, а хидратацията се усети незабавно. Серумът ме спечели с леката, немазна и нелепнеща формула, а действието му се оказа в пъти по-дълготрайно от това на подобни продукти. Независимо, че кожата ми е още в крехка възраст, твърдо убедена съм, че с пълноценната хидратация, ще задържа свежестта й за години напред. 

More Hair