ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Кожа, косъм, пиршество

Руска приказка и вълшебство. Дълги гладки прави коси и алено червени устни. Само че този път не Василиса Прекрасна е прегърнала пухкавото, топло и безбожно луксозно палто, а ние...

Руска приказка и вълшебство. Дълги гладки прави коси и алено червени устни. Само че този път не Василиса Прекрасна е прегърнала пухкавото, топло и безбожно луксозно палто, а ние. Далеч от всичко минималистично, boyfriend и подбрано семпло, една от водещите тенденции за тази и отминалата зима -  кожата с косъм, е олицетворение на лукса. И този сезон наистина се очертава да изглежда като излязъл от руска приказка с предстоящите да залеят улиците обемни кожени палта.

Кройките, дължините и впечатленията, които оставят подобен тип палта, са повече от разнообразни. По-приложимите в градската среда са тези на Prada, Hermes, Donna Karan, Blumarine, Balenciaga и Iris Van Herpen. Най-предпазливите предложения идват от Elie Saab и Rachel Roy, които с късата си дължина, не биха се набивали толкова много на очи. Но, става ли въпрос за желание за пищност, разкош, блясък, вечерни партита и коктейли, най-добре е да се доверим на изпитаните майстори по екстравагантност като Dolce and Gabbana, Emilio Pucci, Alexander McQueen, Prabal Gurung, Ralph Lauren и, разбира се, Givenchy.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.