Следва

Джордан, градският рицар с бяло лице, за Fucking Young

Петте неща, които харесахме в МЪЖКАТА мода през изминалата седмица

Като излят от синьо венецианско стъкло беше Райън Рейнолдс на филмовия фестивал в...

All fashion преди 9 години

Райън Рейнолдс, красавецът!

Като излят от синьо венецианско стъкло беше Райън Рейнолдс на филмовия фестивал в Торонто за премиерата на новия си филм “The Voices”. Любимото момче на Блейк Лайвли беше в смокинг на Брунело Кучинели, без вратовръзка и с леко разкопчана искрящо бяла риза. Наситено синият костюм, лъскавите ревери и тридневната брада на Райън със сигурност успяха да разтуптят милиони сърца, които си пожелаха да бъдат на мястото на Блейк Лайвли, включително и нашите.

TAG Heuer смарт часовник






Луксозният бранд TAG Heuer, част от френският гигант LVMH планира да предложи своя линия смарт часовници, които обаче няма да копират Apple Watch. Швейцарската часовникарска индустрия е изправена пред предизвикателството на технологиите, които позволяват часовникът да бъде използван като телефон, да следи ритъма по време на фитнес, както и да изпраща и получава съобщения.

По тази причина TAG Heuer възнамерява да отвърне на предизвикателството, имайки и опита от производството на луксозния си смартфон Meridiist. „Компанията няма намерение да върви по стъпките на миналите преди нея, тъй като това противоречи на философията ни”, заяви Жан-Клод Бивер, който ръководи часовникарското крило на LVMH (включващо и Zenith). Първият модел швейцарски смарт часовник ще бъде показан на изложението в Базел идната пролет. Технология и традиция си определят вълнуваща среща на швейцарска земя, а ние очакваме резултата с нетърпение.

Саймън Костин с впечатляваща изложба















Още един талантлив мъж във фешън редиците, който печели безапелационно нашето възхищение - легендарният сценограф Саймън Костин, който стои зад зашеметяващите шоу пространства на Гарет Пю и Алекзандър МакКуин, създателят на 40 метровата холограма за ревюто на Ралф Лорън откри своя изложба.

Impossible Catwalk Shows в изложбеното пространство на Лондонският колеж за мода поставя зрителя пред още по-предизвикателно питане и изумление за това какво наистина би могло да бъде фешън шоу. Вдъхновен от последните естетически дебати, но без да изневерява на личното си разбиране на красота Костин представя реални и въображаеми пространства. Тризимерен moodboard, който задава повече въпроси, отколкото да предоставя готови отговори – какво би се случило, ако показваме дрехи в изоставен ядрен реактор, какво ако дрехите са нарисувани със спрей по фасадите на сградите. Във време на дигитални пробиви Саймън Костин отчетливо прокарва нишка на фолклорен елемент в работата си, която е извор на истинското въображение. Именно основаният от Костин Музей на Британския фолклор и огромният му архив вдъхновяват революционната колекция пролет/лято 15 на Гарет Пух. Изложбата е задължителна лондонска дестинация за всяка фешъниста и е открита до 13 декември.

Джордан, градският рицар с бяло лице, за Fucking Young




Нежност и деликатност определено не са първите ни асоциации когато става дума за кадри с модели мъже, но точно такава е последната фотосесия с Джордан от Next Models през обектива на Маркус Ламберт. Ако Жана Д’Арк беше момче в съвременния свят със сигурност би изглеждала така. Градският рицар с бяло лице, меко излъчване и по детски руса коса е облякъл деконструирани доспехи от избелен деним, а металните елементите напомнящи ризница, само подчертават двусмисленото му присъствие. Загадка и нееднозначност споени в приятно естетическо предизвикателство.

Виж цялата фотосесия ТУК>>>

Татуировки като моден аксесоар

Върховна форма на себеизява, татуировките са на фокус в последното издание Big Black Book на Esquire China. Фотографът Хао Чен и модният редактор Уил Ву запрятат ръкави в пряк и преносен смисъл и събират представителна извадка на татуирани мъжки тела. В луксозната компания на скъпи спортни коли и стилни костюми, интересните персонажи разголват плът облечена в перманентни рисунки и доказват, че татуировките са сред най-оригиналните продължения на дрехата, вечен моден аксесоар с неповторим личен почерк.




Всички кадри тук >>>

More from View Sofia

More All fashion