Следва

My style: Кремена Халваджиян. В гардероба, и живота, на един стилист

LFW: Пълната колекция на Erdem пролет/лято 2015

Всепоглъщаща горска зелена приказка, тежка разцъфваща обстановка и майсторство от...

All fashion преди 9 години

Всепоглъщаща горска зелена приказка, тежка разцъфваща обстановка и майсторство от най-висок клас. Така можем да обобщим магическото ревю на Erdem и да го поздравим за открай време търсения, и вече открит, баланс между сладката красота и по-мрачната съблазнителна визия.

Усъвършенстваните му и избистрени до блясък идеи не оставиха нито един почитател на модата равнодушен. А търсеното внушение бе представено двупосочно. От една страна бяха изкусните тесни рокли, обсипани с апликации, впечатляваща едра дантела и задължително пера. Палитрата бе красиво миксирана с внушителни тъмнозелени тонове, жълто и акценти със синьо. Другата крайност бяха богатите и постоянно разцъфващи в своята мрачна артистичност, тежко спускащи се и потрепващи като нощна горска симфония рокли. Интересни детайли бяха яките, навяващи за Викторианската епоха и тежката коприна. Визиите заинтригуваха в своя завършек, форми и разнообразената с бяло палитра.

Цялостният вид на колекцията бе тежък, не клиширано романтичен и с не една препратка към изкусно красив феерично-горски свят, а майсторството на кандския дизайнер е достойно за възхищение.

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 1 седмица

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour