Следва

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Свръхобемни нестандартни палта

Стил урок на седмицата: Спортен шик

Добре, изглежда супер лесно, но всички знаем, колко трудно се постига – да грабнеш първите...

All fashion преди 9 години

Добре, изглежда супер лесно, но всички знаем, колко трудно се постига – да грабнеш първите 3-4 неща, които попаднат пред погледа ти сутрин и да се получи супер аутфит. Това означава, че имаш ТОЧНИТЕ неща.

А те са:

Кецове, задължително бели – изглеждат сякаш светят на фона на есенната светлина и ни задържат още мъничко от топлата страна на сезоните.

Тъмен деним, може и черен, важното е да е със съвършена за нас кройка, а прокъсаните колена са препратка към хлапашки и пакостлив образ.

Удобен пуловер от приятна материя, за мекота и комфорт, за уютно настроение през целия ден.

Светло палто с дължина до средата на бедрото – това означава, че сме динамични и нямаме време да се борим със заплитащи се в крачката ни връхни дрехи, настроени сме делово, и го показваме чрез двуредното му закопчаване, заемка от мъжкия гардероб, а класическия цвят камел ни приобщава към вечената класика и редиците на фешън експертите.

Кожена чанта, инвестиция подбрана с много внимание, защото вкусът на стилното момиче се познава по избора й на аксесоари.

Добавяме няколко от любимите си бижута и така екипирани сме готови да покорим всички предизвикателства, които денят може да ни предложи.

Палто - 150 евро от esprit.eu
Блуза - 179 лв. от totallyerectedstore.com
Деним - 80 лв. от hm.com
Колан - 38 паунда от allsaints.com
Обувки - 35 паунда от topshop.com
Кецове - 65 долара от converse.com
Чанта - 469 лв. от totallyerectedstore.com
Пръстен - 69 паунда от shop.bymalenebirger.com

More All fashion