Следва

Street Style вдъхновения... MFW пролет-лято 2015 - Най-доброто

Totally 5 - пет страхотни за есенния гардероб

null

Shopping преди 9 години

Живеем всеки един ден сякаш е последен. Смеем се шумно и неудържимо, не пропускаме и секунда възможност да се забавляваме и най-важното - никога, ама никога не пестим сили в пазаруването. Така или иначе, не всеки ден се намират екстравагантни рокли a la femme fatale толкова близо до нас и така подканващи към вечери с леещо се шампанско.

С днешния ни неудържимо моден шопинг, създаваме и разкрасяваме ежедневието, такова, каквото желаем да бъде всеки ден въпреки че, без проблем, бихме заменили септември с юни.

Ако можем да сведем избора ни до един единствен елемент, който присъства целогодишно в предългия ни wish list, то това определено е разточително съблазнителната тежка рокля. Рядко ги купуваме заради определен повод, защото вярваме че всеки един ден крие потенциални бляскави партита. Затова и тази изкусителка от Iceberg е първата ни и най-важна покупка.


Вторият ни избор трябва да отговаря на всичките жизненоважни критерии: да приляга любовно на ежедневния ни и винаги в крачка стил, да е достатъчно далеч от апатичната предвидимост на семплия черен пуловер и да поправя сивотата във всеки един ден. Като с магическа пръчица намираме тъмносиния тежък пуловер с 3/4 ръкав, който не само носи леко спортно настроение, а и ни вписва отлично в тенденциите за сезона.



Номер 3 в никога непресъхващия ни списък с желания са обувките. Слабост на милиони жени, а за нас най-болезнената такава и подчиняваща ни от раз. Искаме ги млечно сиви и различни. Защо ли да не рискуваме с пластмаса? Няма да крием, очевидно имаме пристрастие към Melissa, граничещо с безумието - цветното и луксозно такова.



Настрани от разумния многофункционален шопинг, си купуваме нещо хипнотизиращо оригинално като звучене. Заразно сладък в трите ни любими цветови акцента - бяло, черно и червено, ще укротяваме септемврийския вятър сгушени в това пухкаво очарование. А това, че на принта е изобразен самия Snoopy в целия си анимационен чар, просто го прави невъзможен за изпускане.


И защото за модните редактори щурите експерименти, граничещи с модно умопомрачение, са по-леки и от детска игра, захвърляме елегантните ни клъч чанти и се хвърляме на нещо по-модерно и атрактивно - именно раниците. Тотален must have за сезона и превръщащa се в новата it bag, раницата е стъпила здраво на модния подиум, а ние, ловко и с две ръце, я прибираме като комплимент към днешния ни черно-бежов sporty аутфит.



 

 

More Shopping