Следва

Дъждът vs. Lanvin

Обувките нe спят: Оливия Палермо за Aquazzura

Основателят на набиращия обороти обувен бранд Aquazzura Едгардо Озорио очевидно е направил на...

All fashion преди 9 години

Основателят на набиращия обороти обувен бранд Aquazzura Едгардо Озорио очевидно е направил на Оливия Палермо предложение, на което видната it girl не е могла да откаже: да обединят творчески усилия за създаването на капсулна колекция. Сътрудничеството се оказва плодотворно: Палермо и Озорио на четири ръце съчиняват шест твърде добри чифта - от зашеметяващи боти и ботуши, идеални за тренда на сезона - пончото, през феноменално високи деколте, до прелестни летни сандали с много тънки каишки и такива с гладиаторски привкус.

Чифтовете са налични на добре познатия адрес на Net-a-Porter. Самите автори ласкаво наричат детето си survival pack, намеквайки, че линията им, макар и кратка, е за всеки възможен житейски повод. Разбира се, манхатънски.


 

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 14 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 14 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.