Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 06 - 12 откомври

Parov Stelar Band - музика, танци и голям кеф!

Идват за пети път в България и въпреки това човек не може да им се насити! 

Music преди 9 години

Егати колко яко! Идват за пети път в България и въпреки това човек не може да им се насити!
Parov Stelar Band отново ни изпотиха до кости, счупиха ни от танци и ни изтощиха „батериите”! И със сигурност абсолютно всеки, бил на концерта им снощи в макар и непълната столична зала „Арена Армеец”, е поизтъркал поне с половин сантиметър подметките на обувките си…

Електро-джаз-суинг бандата от Австрия очевидно се кефи на нашата публика, защото не пропуска страната ни при всяко удобно турне. Сега дойдоха, за да представят най-новият си албум The Art of Sampling от края на 2013 г., хитовете си от албума Shine, както и по-стари композиции.



Минутки след 21 ч., когато суингарите изскочиха с неподправеният си чар на сцената, малката Клео с голям глас, облечена както винаги шармантно, поздрави феновете си на чист български с думите: „Добър вечер, София! Как сте?”, и след това не се спря! Не спря да пее брилянтно с кадифения си плътен глас, да комуникира с публиката, крещяща и подскачаща до полуда, да танцува NON-STOP, макар и на високи токчета… Все едно е направена от каучук – как не се измори да върти тънката си талия и да следва с ефирните движения на ръцете си всяка нотка от песните?!? Луда работа! И как да не им се кефиш!?!



Ами момчетата?! И те бяха просто страхотни! Невероятно добри музиканти, с уникални професионални умения, неподражаем сценичен стил и подобаващо закачлив аутфит.

Жесток купон за пореден път ни спретнаха Parov Stelar, които според организаторите от Eventzone веднага след концерта са запрашили с автобуси към следващата си точка от „нощния ред” – Гърция.











 





Честта да подгрее бг-феновете им се падна на най-популярните суинг диджеи в България The Smugglers Collective, които в края на сета си уважиха националния траур в памет на загиналите в Горни Лом с минута мълчание.





 

 

More Music