Следва

Стил урок на седмицата: Есенен градски комфорт

Тенденции Първа, Втора, Трета, Чевърта, Пета и Шеста, или с каква прическа да сме на есен

Сезоните се сменят, промяната буквално витае във въздуха, някак си ти се иска да промениш нещо и в...

All fashion преди 9 години

Сезоните се сменят, промяната буквално витае във въздуха, някак си ти се иска да промениш нещо и в себе си – защо не косата? Нова прическа, или може би цвят, идеи има, идеи за страхотни есенни визии, продиктувани от топ тенденциите на сезона, в които ще се влюбиш. Ако не в една, то в друга. Все пак са цели шест. Те няма да променят драстично имиджа, защото нямат тази цел, но ще добавят нотката шик-съобразяване с модерното на момента, което винаги работи чудесно за самочувствието. Ето и нашите лесни и чудесни идеи как да разчупиш рутината. Нека есента бъде едно ново начало, фризирано, без да му личи, топло оцветено и много нежно, и понякога, когато много ни се иска, по детски завързано на балерински кок...

Тенденция Първа: ДРАМАТИЧЕН БОБ



Ако си се решила да отрежеш косата в началото на сезона, съветваме действието да бъде в полза на драматичния, модерен боб. Няма да съжаляваш, това е идеалната прическа за сезона, може да я съчетаеш с пухен, плетен шал. Важно е да запомним: боб прическата обича чистото лице, идеалния, почти невидим грим и силния характер.

Тенденция Втора: МОРСКИ ВЪЛНИ



Само защото лятото свърши, не означава, че трябва да се откажем от палавите морски къдрици. С тази игриви вълни в костите ще запазим слънчевото си настроение през целия сезон. Оформяме с избрани продукти, ползваме ръцете, за да ги опитомим и съчетаваме с така любимия спортен градски стил.

Тенденция Трета: ТОПЛИ ТОНОВЕ







Листата на дървета бавно сменят цветовете си, всичко става някак меко и топло, включително и косите. Богато медно русо, топло червеникаво-кафяво или направо парещо червено. Разглеждаме есенните багри и се вдъхновяваме, грешка просто не може да се случи. Избледняващият във времето морски тен ще ги обикне, както ще сторят и кашмира, фината вълна, денима, принтовете - все топ тенденции в модата за Есен 2014.

Тенденция Четвърта: ТЪМНО ШОКОЛАДОВА



Ако все пак твоята същност е на брюнетка, заложи на тъмните шоколадови нюанси. Към тях може да добавиш малко блясък, като вкараш златни нишки в косата, това мигновено ще й придаде плътност и дьлбочина. Всички нюанси на богат, плътен, скъп шоколад са великолепен избор този сезон. 

Тенденция Пета: БАЛЕРИНА НА РАБОТА





Тази есен завръщане под светлините на прожекторите прави балеринският кок. Дали старателно стегнат и лъскав или изкусно раздърпан, високият кок, вдъхновен от тези нежни създания, балерините, тази есен ще допълва стила ни, защото е супер нежен, супер женски, супер фин.

Тенденция Шеста: ЕХ, ТЕЗИ ПЛИТКИ







Всякакви плитки са актуални тази есен – освен тънките, сплетени по главата от ревюто на Alexander McQueen, можем, при наличие на дължина над средната, да пробваме две плитки отстрани, или по-забавната и закачлива рибена кост на горната част на косата, или всяка друга конфигурация, която вероятно ще отмести погледите на хората, с които сме, от очите в посока на косите, но и това е симпатично понякога, ние, момичетата, знаем защо. 

More from View Sofia

More All fashion