Следва

Петте любими парчета на Стефан Попов

YALTA club и радио NOVA обединяват сили за специален парти уикенд

В две последователни вечери, на 17 и 18 октомври, в YALTA ще отпразнуваме старта на най-новото предаване в ефира на радио NOVA – Contact, зад което стои резидент диджеят на YALTA – Stefan Popov.

Music преди 9 години

Най-популярните посланици на електронния саунд в България - YALTA club и радио NOVA, обединяват усилия за специален парти уикенд. В две последователни вечери, на 17 и 18 октомври, в YALTA ще отпразнуваме старта на най-новото предаване в ефира на радио NOVA – Contact, зад което стои резидент диджеят на YALTA – Stefan Popov.

Stefan Popov стартира свое собствено предаване в ефира на радио NOVA на 23 октомври, но официалният старт на Contact ще бъде даден в петък - 17.10. Contact ще се излъчва всеки четвъртък от 18ч., а веднъж в месеца Stefan Popov ще организира и едноименни партита. Името е препратка към „връзката”, която музиката прави с различни спомени, преживявания и хора. Резидентът на YALTA ще залага както на позабравен, но качествен саунд, така и на музика, която дори е изпреварила времето си.


Contact Launch Party е с вход свободен до 00:30.
 

More from View Sofia

More Music