Следва

Божествена! Наталия Водянова на корицата на Vogue - пет месеца след четвъртото си раждане

Дневниците на редакцията: Кара в дует с Фарел; Тилда Суинтън за Nars; Christopher Kane с нов изпълнителен директор и още...

Британският модел не спира да ни изненадва с талантите си всекидневно...

All fashion преди 9 години

Кара в дует с Фарел

Британският модел не спира да ни изненадва с талантите си всекидневно. За кратко време тя завладя всички модни подиуми, снима се за най-престижните издания, включително и за най-важните кампании на Vogue, стана златното момиче на Карл Лагерфелд, снима се във филм и какво ли още не.

Отскоро обаче, се заговори, че Делевин е замислила да направи плавен преход от моделската си кариера в музикалната такава. И, оказа се, че това може би не са само слухове, защото според The Sun синеокият модел -наклонена черта - актриса  вече работи с Фарел Уилиям, подготвяйки музикалния си дебют цели осем месеца.

"Те ще пуснат песента без предизвестие, напълно готова и със заснет видео клип.”, издава приближен до звездите. "Двамата са заформили страхотен поетичен екип и изглежда, че песента ще бъде голям хит.”

Според слуховете клипът за новото парче е заснет в Париж, където Кара се присъедини към Фарел на сцената, докато той изпълняваше „Happy”. Истината е, че нямаме търпение да чуем дали и какво тези двамата сладури са сътворили.





Сара Крук е новият изпълнителен директор на Christopher Kane 

Британският бранд Christopher Kane си има нов главен изпълнителен директор от днес - Сара Крук, която доскоро бе при Stella McCartney. Крук ще заеме мястото на Александър де Брет, който работи при Kane от лятото на 2013 г. От екипа на бранда изказаха топли благодарности към предишния директор за пълното му отдаване и успешно свършената работа. Именно де Брет е отговорен за развитието на Kane от малък лондонски бранд към интернационално познат и вече преуспяващ такъв. 



Тилда Суинтън за Nars

Все по-често бюти и фешън индустриите търсят преимуществата на по-зрялата красота, а съвсем пресен пример за това е изборът на великолепната Тилда Суинтън за новото рекламно лице на Nars Cosmetics.
Първият кадър от пролетната кампания на бранда е вече на лице и е наелектризиращо загадъчен, но няма как да не бъде при наличието на дръзката осанка на актрисата. Заснема я самият Франсоа Нарс и не крие ентусиазма си от възможността да работи с екстравагантната британка. “Обожавам нейната дързост и наистина се възхищавам на работата й. Като актриса поднася толкова силна персоналност на камерата.”, споделя той. Не можем да не се съгласим, Тилда перфектно се вписва в алтернативната стилистика на Nars и с нетърпение очакваме да се насладим на целия отбор кадри от предстоящата кампания.



Дрю Баримор няма търпение да стане на 40

Съвсем наското сладката актриса заяви в свое интервю, че няма търпение да навърши 40 години, като че ли на пук на всички, които вярват, че възрастта е порок.

Дрю, която има две дъщери – Олив и Франки от съпруга си Уил Копелман, настоява, че не е притеснена или разстроена заради напредването на възрастта си, а даже напротив: "Ставам на 40 на 22 февруари и най-накрая ще си отдъхна. Щастлива съм, че достигнах тази възраст и ще направя голямо парти по случая!“

В същото интервю 39-годишната Баримор споделя още, че няма търпение по-голямата ѝ дъщеря да порасне малко повече, за да може да наследи любимите ѝ дизайнерски обувки, от които има по много и че, въпреки че наскоро се е боядисала в кафяво любимият й цвят на косата е червен."От всички цветове на косата, които някога съм опитвала, най-любим ми е червеният. Мисля, че червенокосите жени са най-сексапилните създания, защото имат една екзотична красота, като от друга планета.“


 

More All fashion