Следва

Какво ново: Серията Pantene Hair Fall Defense - спасение срещу изтощена коса

Men's Еxhibit: Горещо, мноооого горещо, рекламното видео на WILD от Dsquared2

Всеки уважаващ себе си новоизлюпил се аромат обезателно се гмурка във фешън пазара в компанията на рекламно видео, не какво да е, а истинско късометражно вълшебство...

Body преди 9 години

Всеки уважаващ себе си новоизлюпил се аромат обезателно се гмурка във фешън пазара в компанията на рекламно видео, не какво да е, а истинско късометражно вълшебство.

Новият мъжки изкусител Wild с етикет Dsquared2 не се цепи от затвърдилия се тренд и за нула време ни зашеметява с горещ, мноооого горещ клип.



От информацията, касаеща състава на ароматната отвара, разбираме, че композицията е дело на парфюмеристите Daphne Bugey и Annick Menardo, съчетали силни смолисти нотки с нео-лабданум, кипарис, сантолина, жълт кантарион, растителен кехлибар и хумус. И въпреки че не сме подушвали нищо подобно още, само съдейки по силния енегриен заряд на видеото, сме сигурни, че парфюмът ще е наелектризиращо секси.

Докато дойде моментът на истината, не ни остава друго, освен да си пускаме късометражката отново и отново, ей така, за повдигане на настроението, за да видим поне още веднъж тялото на модела Silvester Ruck, заснето от Steven Klein.

 Мда!

More Body