Следва

Бионсе пуска стрийт линия с Topshop

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Не сме много сигурни, но триото Кардашиян истински са повярвали във фешън възможностите си...

All fashion преди 9 години

Оливия Палермо в моно недоразумение

Чаровната Палермо е от тази порода фешън момичета, които мнооооого рядко допускат модни фалове, но, този път, несполуката не я подмина, нашето критично око също.

IT мадамата се разходи с широка усмивка по червения килим на събитието Fashion Group International Night of Stars, което събра куп „съзвездия” преди броени дни в Ню Йорк, но обичайната й, супер стилна и секси визия беше неочаквано заменена с одежда, сякаш извадена от скрина на баба й, която обаче не предизвиква желаните положителни винтидж вълнения. Кремаво бялата пола ( или пък рокля?) й идва свръх дългичка. Широкият колан, с който е пристегната, не успява да подчертае формата на тялото й, а точно обратното- придава една неприятна тромавост на визията, а колко нелепо стои това иначе много приятно черно сакенце с ресни върху въпросния ансамбъл, излишно е да коментираме. Слагаме черна точка на сладката Палермо и нескопосания й ансамбъл без да ни мигне окото.

Сестрите Кардашиян с капсулна колекция








От риалити звезди до модни икони? Не сме много сигурни, но триото Кардашиян истински са повярвали във фешън възможностите си и гордо го демонстрират в кампанията към ексклузивната си капсулна колекция “Kardashian Kollection” за Lipsy London. Одеждите са специално създадени за мадами с женствени форми и, респективно, са представени от самите Клои, Кортни и Ким, които обаче, незнайно защо, умишлено са „прикрили” пищните си извивки с мощната помощ на фотошопа. Това настрана, нещото, което просто не можем да преглътнем, е баналната, плоска и доста пошла „история”, на която са се спряли за рекламната кампания. Предизвикателни пози, плюшени пантери, кончета-люлки и тем подобни, в акомпанимента на много пух и изобилие от розово. Хм, категорично не е по вкуса ни!

Маратонките на Мери Катранзу за Adidas Originals











По принцип сме фенове на серията Originals на Adidas и на Мери Катранзу и затова нямахме търпение да видим какво ново ще сътвори британската дизайнерка за световния бранд. Но да си признаем, останахме малко разочаровани от резултата. Кралицата на принта малко е прекалила този път. Маратонките се отрупани буквално с всичко, от цветни принтове (които обикновено обожаваме), през блестящи ивици, дори шипчета, плюс кожа, лак и текстил. Явно Катранзу се е опитала да разчупи класическия силует на маратонките за бягане и да вкара артистична оригиналност, но резултатът определено преминава границата на кича.

Роклята на Кимбърли Мишел







Кимбърли Мишел се появи на наградите МОБО в Лондон с доста компромисен тоалет и, признаваме си, от  всички звезди преминали по червеният килим тя определено печели приз за най-зле облечената. С черната си кадифена рокля с голямо изрязано парче на лявото бедро, Ким със сигурност е искала да събере погледите на всички. Напълно рабираме желанието й за гореща секси визия, нооо това изобщо не й се е получило, а, напротив, голямата прозрачна част е най-непривлекателната част от нейната одежда. Бельото, което е на показ, също с нищо не помага да намерим чара в роклята, която, ако беше само черно кадифе, можеше и да ни се хареса.

Шал Lagerfeld за твоята смърт



Net-a-Porter обичаме те и наистина се надяваме, че това, което видяха очите ни, е печатна грешка. В противен случай, сме станали свидетели на един от най-неадекватните съвети, който сте давали някога.

Все пак, залагаме на слабия английски на новите ви администратори и забравяме за случилото се с лека ръка. Заради всички красоти, които си ни причинил в живота. Амин!

More from View Sofia

More All fashion