Следва

Нов кръвен тест за бременни установява генетични аномалии

Кои са късметлиите, които печелят седемте уникални Handmade продукта на Lush Cosmetics

Кои са късметлиите, които печелят седемте уникални Handmade продукта на Lush Cosmetics...

All About Life преди 9 години

След краткото въведение за уникалните Handmade продукти на английската малка Lush, ти дадохме възможност да спечелиш един от тях, само срещу три лесни отговора на въпросите от нашата игра

И така, времето изтече, получихме десетки писма с точните отговори, но спазвайки условието, само седем от вас получават по един от продуктите от най-новата серия Lush, посветена на предстоящите празници. И техните имена са:

Мина Маджарова
Елена Хиновска
Силвия Тодорова
Ева Антонова
Ая Иванова
Борислава Дойчева
Вили Фратева

Благодарим на всички участвали и честито на победителите!

Очакваме късметлиите да се свържат с нас в срок от 7 дни, до 12 ноември, включително, за да уточним начина на получаване на наградите. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.