Следва

Четиво в четвъртък: "Сексът и комунизмът" от Милена Фучеджиева

Рут Колева с нова песен и видео

Песента е първи сингъл от предстоящия албум на певицата, който е дело на CTP Records & Freak Collective и предстои да излезе на бял свят през Февруари 2015...

Music преди 9 години

Тази събота, 8-ми ноември, харизматичната и гласовита РУТ КОЛЕВА ще се качи на най-добрата лайв сцена у нас – СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ, за да представи ексклузивно новото си парче „ТУК С ТЕБ“ и видеото към него. За първи път песента ще бъде изпълнена с лайв бенд, а музикантите, които ще застанат в подкрепа на певицата са: Стоян Джаферов – китара, Филип Александров – клавишни, Светослав Неделчев – бас и Деян Драгиев – барабани.

„ТУК С ТЕБ“ дава старта на ново начало! Нова инициатива, която РУТ прегръща с огромно желание, а именно да предоставя възможността на млади изпълнители да застават редом до нея на големите сцени и да черпят енергия от „любимата й публика“. Идеята стартира от сцената на СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ, а пътят й предстои да предизвика интерес у все повече млади и талантливи творци.

Песента е първи сингъл от предстоящия албум на певицата, който е дело на CTP Records & Freak Collective и предстои да излезе на бял свят през Февруари 2015. Видеото е дело на Виктор Иванов и с много загадъчност представя другата страна на РУТ КОЛЕВА.

Специален гост за вечерта ще бъде младата изпълнителка MISSHER. Магнетичната и красива Hip-Hop дива отскоро се изявява като певица на музикалната сцена, но от доста време насам сцената не й е чужда. Занимава се професионално с танци от 2008-ма година до сега и е член на най-популярния модерен балет у нас – балет NOVA. През септември Missher представи пред публика първото си авторско парче „Нещо лично“, една успешна колаборация с Alex P.

На 8-ми, събота, зад пулта ще застане небезизвестният в средите диджей ParagraFF_22!

БИЛЕТИ на място в клуба на цена от 10 лева!

More from View Sofia

More Music