Следва

Б като Библия, Б като Блог

Celine Resort 2015 - каталогът изцяло!

Фиби Файло зарадва целокупното фенско войнство на Céline, публикувайки току що...

All fashion преди 9 години

Фиби Файло зарадва целокупното фенско войнство на Céline, публикувайки току що пълния каталог на круизната колекция на марката. Така, всеки, който, подобно на нас, е останал очарован от неотдавнашната рекламна кампания с участието на Дария Вербови, има шанса да оцени пълната красота на колекцията.

Още с първите кадри от рекламната кампания с неизменната Дария Вербови в главната роля, появили се в мрежата дни преди лукбука на колекцията, стана ясно какво можем да очакваме за първата колекция за 2015 на френската модна къща. Тогава завесата елегантно повдигнаха рижото поло, плисираната розовикава пола и чифт лаконични палта със строги геометрични форми.

В новата колекция Фиби Файло продължава да развива темата за уютните плетени ансамбли, дружно застъпена от дизайнерите в есенно-зимния сезон - само че вместо панталони, този път предлага дълги, леко деформирани като след пране поли. А свързаните, бидейки изпълнени в същата тази техника поло блузи се оказват в компанията на поли в райе върху райе (именно този аутфит демонстрира Дария на най-красивия кадър от рекламната кампания), като всички релефни повърхности Файло щедро покрива с набиващи се на очи абстрактни рисунки.



За щастие очите си почиват чрез графичните и монохромни дрехи, които в колекцията са толкова, колкото и пъстрите, цветните. Това са и палтата, и обемните геометрични жилетки, и панталоните в различни дължини и кройки, и практически идеалните поли-панталон, и дългите поли, и приглушените гащеризони.

More All fashion