Следва

#hiFIVE моменти: Никол Станкулова

Б като Библия, Б като Блог

Напоследък сме свидетели на фантастичен спектър от най-разнообразни шалове увити около главата - от доста прости към безумно скулптурни...

All fashion преди 9 години

Нежна есен

Топла и красива, есен точно като излязла от приказките. Радваме й се с нежно розова връхна дреха, която ни прегръща в топлите си обятия. Истински красиво, толкова елегантно и изящно, правилното палто веднага ти придава невероятно усещане и самочувствие. В случая виждаме комбинация на това изключително женствено палто с неутрален аутфит в тъмната гама, така целият акцент е върху розовото изкушение.







framboisefashion.com

Малки златни рибки











Въпреки че създава своите златни рибки в продължение на години, японският художник Riusuke Fukahori ги държи в тайна в продължение на осем, докато усъвършенства техниката си. Всяка от неговите творби се намира в най-разнообразни японски битови предмети, като купички и чаши. Същински магьосник, но това, което прави произведенията на Fukahori толкова невероятни, не са съдовете, в които се намират, а техника, която използва. Той създава тези хипер-реалистични скулптури на плуващи златни рибки чрез бавен и педантичен процес, като излива смоли на слоеве. Резултатът определено си заслужава, пленени сме от ефирната лекота, с която тези малки създания сякаш плуват под прозрачната повърхност.

artnau.com

Неочаквани истории











Natural Act е колекция от творчески фотоколажи, в които турският фотограф Merve Özaslan слива множество изображения в интригуващи сюжети. Той използва ретро черно-бели фотографии, след което ги смесва с цветни елементи, за да се създаде вълнуващи визуални истории. Поканени сме да открием как неочакваните изменения променят смисъла на изображенията. Özaslan безпроблемно вписва фрагменти от природата в силуетите на човешки телa и сгради. В резултат на тази намеса, старомодните събития са смело прекъснати от модерни, цветни елементи, които създават силно противопоставяне между два много различни периода от време.

honestlywtf.com

В плен на изтока



Напоследък сме свидетели на фантастичен спектър от най-разнообразни шалове, увити около главата - от доста прости към безумно скулптурни. Разбира се, харесахме един лесен вариант, който може да изпробваш в ежедневието, докато тренираш скулптурните си умения. Ето и ръководството, стъпка по стъпка, как да си направиш перфектен тюрбан с помощта на лек шал.



Започни като сгънеш шала на половина по дължина.



Изравни центъра с основата на главата си.



Издърпай краищата нагоре към предната част на главата си и ги кръстосай един върху друг на челото.



Увии краищата назад отново и ги вържи на възел.



Напъхай останалите части от шала в предните гънки и готово!





theglamourai.com

Някъде далеч…







…се отнасяме в мислите си, гледайки тези красиви ръчно изработени аксесоари за дома, събрали духа на далечните Колумбия и Перу. Хипнотизирани сме от геометричните форми и меките цветови палитри, които създават спокойствие и хармония. Топлите красиви елементи сякаш веднага внасят слънце и в облачните дни и на лицата светва усмивка. Представяме си любима книга, меки възглавнички и ние в един такъв хамак, цял ден отдали се на мързелуване. Есенно, ноемврийско и заслужено...

missmoss.co.za
 

More All fashion