Следва

Матю Блайзи се присъединява към Celine

Момиченцето на Синди Крауфорд с първата си модна сесия

Ако твоята майка е супермоделът Синди Крауфорд, и с нея си...

All fashion преди 9 години

Ако твоята майка е супермоделът Синди Крауфорд, и с нея си приличате (без да се смята роднинството) като две капки вода, за теб стръвно ще се оглеждат модни редактори и скаути: и няма как да е иначе. За 13-годишната Кая Гербер звездният час настъпи.

Кая Гербер отдавна се появява по разни мероприятия с майка си, супермоделът на 90-те, че и на момента, Синди Крауфорд. И от съвсем първата си публична поява, девойката е заобиколена от тълпа възторжени фенове: просто тя е точно копие на майка си! Знаменитата бенка не се е предала на момичето по наследство, но това не е фатално, както и факта, че Кая е само на 13. От ниската възрастова граница не се смущава и мама Синди. Първите стъпки в тази доходоносна посока бяха направени доста отдавна - още на 10 години Кая подписа първия си договор с марката Versace и се снима с Мерт и Маркус за рекламната кампания на Young Versace.

Но първата сериозна сесия за списание се появи в портфолиото на девойчето една сега: именно младата Гербер е една от героините в празничния декемврийски брой на Teen Vogue. Пълната сесия и интервю с Кая вече са на сайта на списанието.

Пожелаваме на очарователната Кая успех!

 

Thanks @teenvogue for the great shoot... @peggysirota @marktownsend1 @fionastiles @sallylyndley

A photo posted by Kaia Gerber (@kaiajordan) on

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.