Следва

Хари и Уилям превърнали 70-ия юбилей на баща си в "същински кошмар"

Кара преживя Ашли, вече е с Маргарет Куоли... май?

... или поне така подозират фенове

Love преди 3 години

През последните няколко месеца 27-годишната Кара Делевин и 25-годишната Маргарет Куолу станаха първи дружки (или нещо повече?) - след като през пролетта двете красавици участваха във видеото към Crying In The Mirror към песента на Рейни Куоли, по-голямата сестра на Маргарет, подвизаваща се на музикалната сцена под псевдонима Rainsford, моделът и актрисата станаха на практика неразделни. В допълнение към шумната раздяла на Делевин с вече бившата й половинка Ашли Бенсън, е съвсем обяснимо откъде се появяват слуховете за предполагаема любовна афера между момичетата.

Но пък какво биха били мълвите без известно подклаждане от страна на популярните лица, нали така? Съвсем неотдавна Кара публикува в Инстаграм нещо, наподобяващо обяснение в любов, но, разбира се, съществува и вариантът всичко помежду им да е едно много близко приятелство.

"Аз не съм особено очарователна, но ти си", подписа Кара серията от мили снимки.

В отговор на трогателния пост, актрисата, чиято звезда изгря след участието в "Имало едно време... в Холивуд", коментира с:

"Да се правя на глупачка с теб е най-забавната част от свободното ми време. Обичам те, кара. До Луната и обратно 18 милиарда пъти!"

За разлика то повечето случаи, когато почитатели правят безпочвени предположения за любимите си звезди, в случая в подкрепа на фен-тезата стои и раздялата на Маргарет с комедианта Пийт Дейвидсън (да, бившият годеник на Ариана Гранде и бивше гадже на Кейт Бекинсейл) - двете раздели (на Кара с Ашли Бенсън и Маргарет с Пийт) обхващат един и същи времеви участък, което отново си е достатъчно подозрително.


Кара, Кая и Маргарет

И все пак, няма да се случи за първи път последователите на Кара да грешат: спомнете си, че преди по-малко от месец се появиха спекулации, че в момента Кара е във връзка с дъщерята на Синди Крауфорд - Кая, която пък от своя страна, също коментира поста с фотографиите на Кара и Маргарет:

"Такава късметлийка съм да познавам и двете си", пише пък 18-годишната Кая Гербер.

Припомняме, подозренията за евентуална по-интимна връзка между двете моделки се появиха след серия папарашки снимки, на които двете момичета демонстрират нескритата си близост. 

Колкото до Кая и Маргарет, освен по приятелска линия, двете са "близки" и по линия на Пийт Дейвидсън - припомняме, че Гербер и актьорът споделиха мимолетен романс, който в интерес на истината завърши безславно.

More Love