Следва

Малка тайна: причината Даяна да не празнува рождения си ден

Обичта на известните: Кейт Бекинсейл с поредно много младо гадже

Kate and Goody sitting in the tree
K-I-S-S-I-N-G!

Love преди 3 години

В края на миналата седмица, макар и дегизирани от глава до пети, актрисата Кейт Бекинсейл, 46, и новото - не вече няколко месецa - гадже, 23-годишният музикант Гууди Грейс, не останаха "недооценени" от папарашкия отряд на излизане от шопинг център в Южна Калифорния. Както вече споменахме, двойката не пренебрегва препоръчителните мерки и за защита по време на пандемия, но въпреки това нескромно демонстрира очевидната си близост.

Историята на Кейт и Гууди започва през април, когато за първи път двамата влюбени попадат в обективите на любопитните папараци по време на романтична разходка; слуховете за предполагаемия им романс обаче следим от доста по-отдавна - още през първия месец от годината Кейт и Гууди гостуват на парти заедно и мълвите започват да се носят, въпреки привидната емоционална дистанция, която двамата пазят тогава.

Половин година по-късно, явно нещата са далеч по-сериозни, защото връзката им може да бъде окачествена като публична по всички холивудски закони. Разбира се, 23-годишната разлика във възрастта им не остава и миг спокойствие на Интернет ползвателите, коментиращи възрастовата закономерност, която се наблюдава в любовните увлечения на Бекинсейл, като не пропускат факта, че "мъжете" на актрисата са по-подходящи за дъщеря й, отколкото за нея самата.

Кейт обаче, с присъщата й самоирония, коментира закачките с лаконичното:

"Всъщност, всичките ми връзки имат за цел единствено да ви дразнят!"

Припомняме, че преди Гууди Грейс запазено място в сърцето на актрисата имаше Пийт Дейвидсън, 26, допреди това сгоден за Ариана Гранде. Преди актьорът пък Кейт се срещаше с 24-годишния Мат Райф.


Кейт и Пийт


Кейт и Мат

More Love