Топ 50 на най-красивите българи за 2014-та година

Великолепната 50-тица на България отново се събира на страниците на ViewSofia под формата на 25 великолепни жени и 25 заслужили мъже...

Великолепната 50-тица на България отново се събира на страниците на ViewSofia под формата на 25 великолепни жени и 25 заслужили мъже, които, след специалната селекция на редакторите, бяха провъзгласени за "Най-красивите българи" на 2014-та.

За седми пореден път екипът на медията даде своя многоцветен вот за най-красивите и заслужили родни присъствия, които с работата си през годината, нестихващия ентусиазъм, обаятелното си присъствие, индивидуалните успехи в личен и професионален план са доказали, че определено имат място в престижната селекция.

По традиция, след читателско гласуване, точно по Коледа, ще излъчим и двамата "Най-красиви българи" в двете категории (жени и мъже), с които ще ви срещнем по-късно в интервюта.

Гласуването ще се случва в анкетата долу и ще приключи на 25 декември, когато ще обявим окончателния резултат.

Вижте как изглеждаше класацията в предните години досега:  

Top 50 на най-красивите българи за 2013-та година
Топ 50 на най-красивите българи за 2012-та година
Топ 50 на най-красивите българи за 2011-та година
Топ 50 на най-красивите българи за 2010-та година
Топ 50 на най-красивите българи за 2009-та година
Топ 48 на най-красивите българи за 2008-ма година

Анкета

Гласувай за най-красивия българин за 2014 година

Коментари: 4

B
budimir metalnikov (2014/12/10 / 02:37)
Ирмена Чичикова....и повеето от половината дами ги виждах за първи път, но на снимката актрисата изглежда в положение да изпълни изисквания за най-красива българка. Определението "най-красив" за мъж става нелогиниата предпоставка за категоричен и иреверсивен non sequitor. Това става ако сравняваш "момченца", модели, млади актьорчето максимум до 2 та им година и 2 та роля и най-вече участниците в тези boy-band като СПАЙС ГЪРЛС с момчета-new kids on the block..джъстин бийбър... Можем да говорим на кой мъж симпатизираме, с кого бихме искали да сме приятели, кой мъж приемаме за съмиленик. РАЗБИРА СЕ ГЕОРГИ МИЛКОВ от изброените.. В света отдавна е известно кой е най- красивия мъж.. никой не бива да пипа там дова е АЛЕН ДЕЛОН. той е хиацинтус на Аполон.. ние земните нямаме работа да се мерим с божества отт Олимп по тези показатели, понеже винаги има немезис за хюбриса. Който гласува за Томислав Дончев и Петър Москов да знае, че рано или късно ще търпи превъпитателни процедури в спа курорта ни в Белене
B
balgarka2014 (2014/12/06 / 22:07)
Гледам резултатите и не мога да повярвам, че тук гласуват хора, които се интересуват от обществения живот в България?! Да имаш предпочитания към различни личности, изявили се в различни сфери е съвсем естествено. Но когато имаш предпочитания към спорта и спортните ни звезди, през 2014 год. да гласуваш за Отбора по художествена гимнастика( спорт, развиващ се в твърде малко страни, като в голяма част от отборите, които се явяват на световни първенства, състезателките са аматьорки), сякаш е 1984 год., когато цялата нация бе облъчвана само с борба, щанги и художествена гимнастика - това не го разбирам???
Елена (2014/12/01 / 12:57)
Харесвам Вулева, нищо, че не е супер красива. Но с удоволствие дадох гласа си за чудесните златни момичета от ансамбъла. Относно мъжете - фаворитът е ясен, и му викат Гришо:)
B
bramby (2014/12/01 / 11:47)
Супер си, Яна Тавание! Не само красива, но и изключително умна, състрадателна, неуморна в правенето на ДОБРО!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia