Следва

3,2,1: СТАРТ! Харчим заплати... за последно тази година!

Днес си купихме: Ray Ban, Furla, Azzaro от невероятното намаление на Grand и Joy Optics

Обожаваме добрите оферти! Още повече, ако са ни направени в най-точния момент...

Shopping преди 9 години

Обожаваме добрите оферти! Още повече, ако са ни направени в най-точния момент.

Тогава, когато имаме готовност, нужда и едно приятно предколедно опиянение, тласкащо ни към добри покупки. Днес, сега и повече от всякога.

С момичетата често обсъждаме какви обувки или рокля искаме да си вземем, каква е новата идея за прическа на
петъчното парти, как ще се лакираме този уикенд. Имаме и се радваме на всички онези очарователни предимства на това да си жена. И често пазаруваме заедно. Страшно е приятно, защото глъчката е супер зареждаща, а удоволствието - по 5.

Докато обикаляхме за предколедни покупки вчера, като магнит ни привлече голямото сезонно намаление във верига оптики Grand Optics и Joy Оptics. Естествено, шмугнахме се на топло и на изобилно в магазина на ъгъла на булевардите Витоша и Патриарх Евтимий. И стигнахме до решението да купуваме. Сега, в този точен момент, с уникални отстъпки до 60%, превъзходни диоптрични рамки, супер модерни и най-хубавото - всеки чифт, напълно различен от на останалите момичета в редакцията. Днес вече сме ги дали на оптик да ни монтира стъклата, но не можем да се въздържим да ви ги споделим.

Фантастичната оферта на Grand Optics и Joy Оptics е в сила до и определено не е за изпускане. Всички модели
диоптрични рамки имат до 60% намаление, и изгубени в това многообразие е невъзможно да не се влюбиш в поне едни.

Миглена - Преди две седмици изгубих чантата си в един бар. Малко глупава история, но предполагам, че на всеки се е случвало поне веднъж нещо подобно. Така че се запътих към оптиката с останалите, с ясната идея да се сдобия с нов чифт очила. Но не само понеже съдбата на предишните бе да си намерят "нов собственик". Проблемът е, че трудно избирам и общо взето доста се колебах. Пробвах повече от десет чифта и установих, че този модел на Ray Ban е моя след като посегнах втори път към тях. С животинския принт трябва да се внимава, а аз никога не бях носила нещо с такъв. Но с момичетата заключихме, че стои супер и това ми беше достатъчно за да го взема.


Стара цена 280 лева/Нова цена 196 лева. 

Пола - Основната ми причина да отида с момичетата беше любопитството. Тъй като имах едни любими рамки, които смятам, че ми отиват много. Не се бях разделяла с тях от две години и не вярвах, че ще намеря нещо, което да ми хареса повече. Малко са ярки, но доста спомени имах с тях и сми бяха почти толкова сантиментален спомен, колкото необходимост и аксесоар. Но при толкова заобикалящи ме модели, нямаше как, увлякох се в пробване и накрая спонтанно се влюбих във Furla. Рамката е ретро-котешка, не прекалено извита и не толкова голяма, за разлика от старите ми очила. Вече е официално - имам нови любими рамки и се чувствам много красива с тях.


Стара цена 292 лева./Нова цена 204 лева. 

Мирела - Осъзнах, че не съм сменяла рамките на очилата си от няколко години. Последните бяха на Cartier и бяха много стилни наистина, но им "мина времето". Исках да освежа визията си. И тъй като говорим за очила винаги има два варианта, да те направят скучна или да те направят секси. Търсих втория ефект. Мига, в който погледа ми попадна върху този толкова елегантен модел на Azzaro с фини метални рамки с украса тип дантела установих, че съм намерила това, което търсех. Всички добре познаваме онзи момент когато застанеш с някоя нова придобивка пред огледалото и просто имаш настроение. И аз си избрах един предварителен подарък от мен за мен. Празниците може да започват.


Стара цена 150/ Нова цена 90 лева.

Пламена - Не обичам да нося очила, все не намирам модел, който да ми пасне. И не бях много сигурна дали си струва да пробвам отново в някоя оптика и да си губя времето. Но реших да отида заедно с момичетата и както не търсех нищо за себе си, погледа ми падна върху тези Ray Ban. Да, всеки втори носи Ray Ban, но какво от това. Тези са лимитирана серия, с комбинация от черно отвън и червено от вътре. И изобщо не са клише. А аз промених изцяло философията си и вече мисля, че ми отива да нося очила.


Стара цена 275 лева/ Нова цена 193 лева.

Габриела - На мен обикновено не ми е нужно много да ме убеждават за да се съглася на обиколка по магазините. А в забавна компания, това е чудесен начин да прекараш следобеда. Не мисля, че съм носила очила повече от пет пъти в живота си, макар, че имам такава необходимост. Просто не съм отделяла необходимото време да си избера правилния чифт или не съм ги считала за достоен фешън аксесоар. Но, след като бяхме решили, че ще пробваме и разменяме идеи, открих, че всъщност едни котешки рамки на Furla ми седят много секси и няма как да не станат мои. Оттогава не се разделям с тях.


Стара цена 379 лева/ Нова цена 265 лева.

More from View Sofia

More Shopping