Следва

TRUCCO - Колекция есен-зима 2008-09

Големи бижута

Тази зима на мода са големите бижута, като най-важно е те да са с футуристична визия, като материалът, от който са изработени, е...

All fashion преди 15 години

Тази зима на мода са големите бижута, като най-важно е те да са с футуристична визия, като материалът, от който са изработени, е без значение.

Този сезон забрави за фините, нежни верижки и висулки от благородни метали и скъпи камъни в ежедневието. Носи малките бижута само за специални поводи.

За луд купон с приятели, модно парти или просто за разходка сложи нежен кашмирен пуловер с поло яка и голямо колие, с естествени полускъпоценни камъни.







Тази зима дизайнери като 3.1. Phillip Lim, Alexander McQueen, Missoni, Ann Demeulemeester, Prada залагат на масивните украшения по врата, ръцете и дори върху косата.





Модна къща Givenchy първи заложиха на напластените златни бижута. Много верижки и кръстове станаха хит този сезон, и някои от Големите последваха примера им.

Независимо дали ще избереш масивно пластмасово колие, плетеница от много верижки, огромни обеци с камъни или масивни метални гривни, то трябва да избереш едноцветно облекло, като в зависимост от цвета на бижуто избереш светъл или тъмен цвят на дрехата.

More from View Sofia

More All fashion