Следва

Filorga - бурканче младост

Сияйна красота със Sothys

Съединените щати. Там, под ръководството на козметолога г-н Кристиан Гарс, Sothys продължава да развива и пренася френската традиция върху ...

Hair преди 15 години

Sothys е звезда, която свети силно и предизвиква почитание у египтяните. Тя е най-красивата сред всички и грабва почитта на мъжете. А това не се нрави на другите блестящи тела. Притежава страст и може да изкуши всеки, Sothys надминава безсмъртните по красота. Дори от Венера е по-красива.

Сатурн, големият Бог, по време на своите „разходки” по небето, открива невинната прелестна звезда и мигновено се влюбва. Венера, любимата на Сатурн, изпълнена с ревност, решава да отмъсти на нежното създание...

За много столетия, Вселената бе лишена от светлината на ярката Sothys. И така, натъжен Сатурн плака, много плака - 40 дни и 40 нощи валя дъжд… Може ли Сатурн да бъде виновен за предизвикването на наводнение?

В отговор на това, Sothys се завърна при нас да излъчва своята красота и магнетизъм над всички жени и мъже по цял свят… Завинаги…

В знаменитата 1946 година – името на красивата звезда носи институт в Париж, който работи с френски продукти, създадени от д-р Хоц.

20 години по-късно семейство Мас се сдобиват с института Sothys, който се започва като семеен бизнес на красотата. Председател е г-н Бернард Мас, а дерматолозите и маркетинговите служите се стремят да удовлетворят доживотните мечти за вечна младост и красота на семейство Мас.

През 70-те години Институт Sothys отваря вратите на представителния си магазин в Съединените щати. Там, под ръководството на козметолога г-н Кристиан Гарс, Sothys продължава да развива и пренася френската традиция върху американските жени. Днес компанията се радва на голяма и полезна търговска част. Комерсиалната сила, заедно с опитния екип прави фирмата ярка звезда в козметичната индустрия.

60 години след създаването си Sothys е по-силна от всякога с продажби в над 110 страни на повече от 15 000 места. Тя е една от първите професионални продукти за грижи за кожата.

Философията на Sothys е много проста, но много съществена – всяка кожа е различна и по тази причина всеки компонент или продукт няма да е подходящ и да работи еднакво на различните типове кожа. Това е фундаменталното понятие, което дерматолозите ценят високо и спазват стриктно.

С какво Sothys се различава? Продуктите са съставени по образец на основната молекула на типа кожа. Това означава, че веществата могат да работят в собствена среда и то много пълноценно. Прецизната формула на лечението осигурява ефективност и дълготрайност.

Някои от повечето съвременни методи използват технологията ‘Microsponge® , уникална платформа, която позволява отключване на активните елементи да се разпръскват продължително в кожата без риск, когато елементите се излагат на въздух или да се наруши PH баланса на кожата. Продуктите са съставени от витамини, протеини, всякакви видове растения, както и водорасли. Всеки е дерматологично тестван. Sothys е една от малкото компании в света за грижа за кожата, която има сертификат ISO 9001 (International Standards Origination).

Френският „институт за красота” предлага професионални продукти и такива за домашна употреба. Хидратираща процедура, терапията Lift Defence, която се противопоставя на стареещата кожа и кислородната терапия Oxyliance са известни и харесвани от много хора.


 
Хидратираща процедура, Терапия Lift defence, Кислородна терапия Oxyliance
  

Най-новата разработка на Sothys е изкушение, с което да поглезите изморената си от летния зной кожа, създадена на основата на канела, зелен чай и мед. Какво по-добро  в тези дни, в които лицето има нужда от грижи!?





Телефон за контакт: 02/ 987 34 26

More from View Sofia

More Hair