Следва

50-те събития на 2014, след които София нe е същата

Кой спечели Gucci Premiere - аромат, достоен за червения килим

Коледа е наистина съвсем близо и всички я очакваме с голямо нетърпение и много любов в сърцата...

All About Life преди 9 години

Коледа е наистина съвсем близо и всички я очакваме с голямо нетърпение и много любов в сърцата. А празничното настроение, усмивките и топлината, споделени със семейството на празника, са най-безценният подарък за всеки от нас. 

Един аромат обаче, толкова неустоим и завладяващ, се носи във въздуха, подсилвайки коледната атмосфера, един аромат, който може да направи всеки ден точно като нощта на Коледа! И, разбира се, това е Gucci Premiere.

Дни преди празника, отправихме предизвикателство към вас в нашата игра, чийто верен отговор днес, ще донесе щастието на един от вас да притежава този чувствен аромат. 

И така, на случаен принцип избрахме късметлията, чието име е Ивона Радославова. Тя ни е написала: 

"Gucci Premiere е аромат, създаден за модни икони. Той черпи своето вдъхновение от колекцията висша мода на марката - Gucci Premiere, чийто дебют помним от червения килим в Кан през 2010 година. Gucci Premiere е новото ухание на една голяма фирма, обвита в стара, съвсем заслужена световна слава".

Честито!

Очакваме победителката да се свърже с нас до 23 декември, включително, за да уточним начина на получаване на наградата.

Благодарим на всички участници, желаем ви светли празници и ви очакваме в новата игра, за която може да научите повече тук>>

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.