Следва

#Тasty #Christmas #Blog Коледнaта рецепта на Мy cookingbook

Седмичен ХОРОСКОП - 22.12 – 28.12

Няма напрегнати аспекти, но мощният квадрат Уран-Плутон продължава да действа и нестабилните емоции са способни да провокират различни конфликти с непредвидими последици...

Astro преди 9 години

В понеделник депресиращ фактор ще бъде новолунието в първия градус на Козирога - точно в момента на зимното слънцестоене. Няма напрегнати аспекти, но мощният квадрат Уран-Плутон продължава да действа и нестабилните емоции са способни да провокират различни конфликти с непредвидими последици.

Неутрален ще бъде периода от вторник следобед до сряда следобед, след което напрежението ще започне постепенно да нараства - в резонанс със сложната фонова комбинация ще влезе Meркурий. Това съчетание ще усили общата нервност, ще затрудни общуването и разбирателството между хората. То може също така да е указание за големи аварии и катастрофи в електроенергийната мрежа и за проблеми с комуникационните връзки. Поради присъствието на Меркурий и Уран в тази комбинация, може да се предположи наличието на повреди, дължащи се главно на технически и човешки фактори.

В петък ситуацията ще се подобри - Слънцето образува благоприятен аспект с Нептун. Тази връзка може да се тълкува като желание да се отпуснем чрез активно общуване или СПА отдих. Умерено благоприятният фон ще продължи до неделя вечер и ще подкрепи доброто настроение.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Вътрешен дисбаланс!

Опитай се да обръщаш по-малко внимание на това, което ще те съветва вътрешния ти глас - има вероятност да греши. В противен случай рискуваш да приемеш желаното за действителност и да постъпиш глупаво. А как да се отнасяш към обекта на твоите симпатии, може да разбереш само по един начин - внимателно да анализираш неговите думи и действия.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Разбери собствените си усещания!

През тази седмица е желателно във всичко да се доверяваш на собствените си усещания и интуиция, а логическите умозаключения остави за по натам. Те са способни да те доведат по скоро до задънена улица, отколкото да ти помогнат да се справиш със ситуацията. Идва добро време за всичко ново - експериментирай, опитвай нови начини, подходи и технологии.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Фантазни мисли!

През тази седмица може много силно да се развихри фантазията ти и ако не спреш навреме, може така да се размечтаеш, че да се откъснеш от реалността. Приземяването след това няма да е приятно. Когато успееш да си събереш мислите и решиш какво искаш на първо място, тогава може да постигнеш някакъв успех. Ще имаш възможност да си направиш ясен график, да ангажираш други хора, но трябва да помниш, че основната работа и натоварването ще легне върху теб.

РАК 22.06 – 23.07

Затаи дъх!

Необходимо е временно да затаиш дъх и да изчакаш, докато обстоятелствата малко се изяснят. Посвети тази седмица за обмисляне на ситуацията и анализ на последните събития - тя ще ти помогне да набележиш ясен план за бъдещето, който в последствие да приложиш в живота. За да не се дразни любимия човек, не се опитвай да го манипулираш.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Отдъхни си!

Доходите, както и всички други сфери ще бъдат в равновесно състояние, много неща вървят към своя край, така че може да се отпуснеш и да си позволиш да си отдъхнеш. Свободното време може да използваш за развитие на своите отношения и подобряване на личния живот. Краят на седмицата предсказва бурни емоционални събития, както и интересни новини, някои промени или нововъведения в личния живот. Не са изключени романтични или приятелски запознанства.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Делова нагласа!

Твоята делова активност ще бъде доста висока, което ще допринесе за решаването на много лични въпроси, свързани с финанси или работа. Но за личните отношения, това не е най-добрия показател. Може да се сблъскаш с голямо разминаване между желания и възможности, което ще доведе не само до негативни чувства и мисли, но ще пречи на целия процес на изграждане на взаимоотношенията.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Дипломатични способности!

Добра седмица за общуване, водене на преговори, уреждане на претенции. Много е вероятно (особено към края на седмицата), възгледите ти по много въпроси да са в противоречие с твоите приятели, партньори или любовници. Но благодарение на дипломатичните си способности ще можеш да избегнеш конфликти и ще разрешиш всичко по най-добрия начин. Не се страхувай да обсъждаш възникващите проблеми и спорове и тогава не само ще намериш изход от всяка ситуация, но ще бъдеш в състояние да отговориш на интересите на човека отсреща. Седмицата не е подходяща за нови начинания.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Досадно и изнервящо!

Скорпионите ще прекарат седмицата нервно - те ще трябва постоянно да се срещат с хора, да четат новини или да тичат из града. Така че, ако имаш списък с маловажни, дребни работи, с които не си се захващал, поради съмнения в собствените си възможности - сега е време да се заемеш с тях. Ще имаш достатъчно сили за богата комуникация и за постоянна подвижност. Пази се от сблъсъци с неприятни хора, не толкова агресивни, колкото проблемни и готови да стоварят неприятностите си върху теб. От тези енергийни вампири по-добре да стоиш на далеч – те с радост ще се хванат за възможността да излеят върху теб своя негативизъм.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Животът е радост!

Ще се радваш искрено на живота, дори ако в него преобладават проблеми - това ще ти помогне да привлечеш успех и лесно ще се справиш с всякакви препятствия по пътя си. В личен план не всичко ще върви толкова гладко, колкото би искал. Но ти не се паникьосвай, а просто изчакай, докато облаците се разсеят и Слънцето изгрее отново.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Дисциплина в харченето!

През тази седмица не са изключени значителни финансови разходи. Трябва да бъдеш по-внимателен в харченето. И въпреки че много покупки ще ти донесат радост и ще ти бъдат от полза, финансовото ти положение е доста несигурно, за да си позволяваш излишества. Опитай се да вложиш повече душа и сърце в своите придобивки, тогава всичко ще се нареди по най-добрия начин.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Гледай напред!
По-рядко си спомняй за миналото, в противен случай рискуваш да изпаднеш в меланхолия. Освен това, бъдещето ти е доста радушно и само от теб самият зависи до колко бързо и ефективно ще можеш да се възползваш от новите перспективи, които ще ти предостави съдбата. Гледай само напред и не поглеждай назад - това е тайната на успеха ти през тази седмица!

РИБИ 20.02 – 20.03

Не се затваряй в себе си!

През тази седмица работата ще отиде на втори план и ще останат нерешени задачи, които ще изискват спешно решение. В никакъв случай не се затваряй с проблемите си в къщи, тъй както съществува опасност от изпадане в продължителна депресия. Допълнителна причина за твоето потиснато състояние ще бъдат любовните дела. Постави ред в душата си и не влошавай положението си с хленчене и оплакване.

 

 

 

More Astro