Следва

Men's Еxhibit: Калвин Харис, новото лице на Armani

Fashion Battle: Любимецът на студените дни - шалът!

Новата ни стилна, цветна и еклектична поредица, наречена Fashion battle - опитоми есента!, която стартира с...

Shopping преди 9 години

Новата ни стилна, цветна и еклектична поредица, наречена Fashion battle - опитоми есента!, която стартира с огромен успех преди няколко седмици, днес отново поставя един срещу друг модните ни редактори, които ще се съревновават да изберат най-актуалните, привлекателни и свежи елементи от есенно-зимните колекции, съчетавайки личното творчество с модата.

Днешният ни шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия е инспириран от любимия и задължителен аксесоар за зимния сезон, а именно шалът. Главната роля в днешния дуел заемат Ловецът на снежинки и Цветният бунтар.

ЕЛВИРА



Всяка студена сутрин има и своя чар. Особено когато си имаш верен приятел, който закусва снежинки.
Обличам си oversize палто в пастелен нюанс и докато се огледам, той вече е кацнал на рамото ми. Навън тихо падат снежно бели пухкави съкровища, а моят кариран Aristokrat ги привлича като магнит. Потъват във фината вълнена тъкан, а трите му изящни сини побеждават студ, мъгла и вятър.

Освен в качеството си на пазител, преданият ми ловец е чудесно допълнение към всичките ми опити да се доближа до свежа и модерна визия.

МИРЕЛА



Нямам нищо против зимата, ако е бяла и покрита с пухкав сняг, но когато е просто сива и мрачна, не мога да устоя на желанието да й се противопоставя по всеки възможен начин.

Обикновено обичам да го правя като акцентирам с някой любим цвят. Днешният ми малък бунт ме зарежда не с един, а с цяла вселена цветно настроение. Той е пухкав, цветен и кашмирен и сътворен от Aristocrat, събрал всички пролетни цветя и цветове, които непременно ми лепват усмивка на лицето.

Носейки го, почти забравям кой сезон е, защото ми е топло и приятно цветно, така добре опакована съм готова да превзема улиците в търсена на празнични находки.
 


*Моделите могат да бъдат намерени в shop.aristokrat.eu

Анкета

Кой от двата шала заслужава да победи в днешното шопинг съревнование?

More Shopping