Следва

Годишен ХОРОСКОП за 2015 - Рак, Лъв, Дева

Годишен ХОРОСКОП за 2015 - Овен, Телец, Близнаци

Хороскопът за 2015 г., според астрологичните събития през този период, обещава по-позитивно време от изминалата година. Процесите, които течаха през последните няколко години и внесоха хаос в нашия живот, са към края си, започва да се стабилизира политическата и икономическата ситуация в света...

Astro преди 9 години

Годиишен хороскоп за Рак, Лъв, Дева
Годишен хороскоп за Везни, Скорпион, Стрелец
Годишен хороскоп за Козирог, Водолей, Риби 

Хороскопът за 2015 г., според астрологичните събития през този период, обещава по-позитивно време от изминалата година. Процесите, които течаха през последните няколко години и внесоха хаос в нашия живот, са към края си, започва да се стабилизира политическата и икономическата ситуация в света.

Качество на живот за много жители на планетата ще се подобри значително, а кризата, която смущаваше много държави през последните години е към своя край. С други думи, 2015 г. е повратна точка! В тази година и според източния хороскоп, в Годината на козата, една епоха сменя друга и цялото човечество отново ще се изпълни с голяма надежда и вяра за бъдещето си. Да, така е било и преди, но този път през 2015 г., човечество наистина има шанс да промени света към по-добро! Разбира се, на първо място, ни се иска да вярваме, че сме достойни за положителните промени, че ще ни бъде позволено да създадем този малък земен рай, за който мечтаем. И все пак, не можем да пренебрегнем толкова много знаци и благоприятни планетарни аспекти, потвърждаващи положителните промени, които в предишни години просто липсваха.

Преходът на Сатурн в Стрелец в самия край на 2014 г. ще бъде усетен от всички жители на Земята още през януари 2015 г.. Ще се промени "гледната точка" към много политически проблеми и икономически въпроси. На преден план ще излязат недостатъците на образованието, основен акцент ще бъде поставен на обучението в университетите и колежите. През цялата 2015 г. може да се очаква разглеждането на нови законопроекти, които да структурират работата на вузовете и да "сложат ред" в тази област на обучение.

Промените ще засегнат и отношенията между страните, някои от тях ще стигнат до споразумение за безвизов режим, а други, напротив, ще затворят границите си. Но трябва да се отбележи, че основните събития ще започнат да се случват през следващите години.

Ще приключи своето влияние и “стресиращият“ аспект между Плутон и Уран, който се образува още през юни 2012 година. Това ще доведе до разрешаването на много конфликти, които бяха актуални в периода 2012-2014 включително. Разбира се, не можем да кажем кой губи и кой печели в тази "война", тъй като основният мотив на всички тези зверства, които се случваха в света, има политически характер. Но със сигурност може да се каже, че много от процесите, които се отразиха на Европа, Украйна, Египет, Сирия и редица африкански страни, ще бъдат решени така, че връщането към стария ред и предишния политическия курс ще бъде невъзможно.

С края на влиянието на напрегнатото взаимодействие между планетите ще приключи и една цяла епоха. От 2015 г. можем да приемем, че повечето страни в света ще живеят в постиндустриално общество. В тази връзка, ще отбележим, че иновациите, които ще бъдат представени на населението на Земята през 2015 г., са способни да преобърнат живота ни, така както мобилния телефон и Интернет. Развитието на високите технологии ще позволи да се влияе на политиката и това ще се окаже решаващ фактор за по-нататъшното развитие на обществото.

През първата половина на 2015 г., Юпитер ще бъде в хармоничен аспект с Уран. Това може по неочакван начин да засегне развитието на Интернет, технологиите, безжичната комуникация, както и иновациите, представени от водещите играчи на високотехнологичния пазар. Юпитер е планета на разширяването и благодарение на нейното влияние, технологиите ще станат достъпни за всички. Също така през 2015 г. е вероятно напредване на човечеството в космическата сфера. Данните, които ще се получават в този период, може коренно да променят възгледите за структурата на Вселената, за произхода на живота, както и за съществуването на живот на други планети.

През август 2015 г., ще станем свидетели на преминаването на Юпитер в знака Дева. Това ще има преди всичко положително въздействие върху развитието на икономиката, която ще започне с бързи темпове да се стабилизира, а пазарите ще започнат да се възстановяват от понесените в предходните години загуби. В този период, ще бъде отделено внимание на проблемите на околната среда и нейното опазване, на правилното хранене и здравословния начин на живот. Може да се очакват различни дейности, насочени към подобряване на здравето на цели нации.
Като цяло, може да се каже, че през първата половина на 2015 г. ще приключат процесите от последните няколко години, а през втората половина на 2015 г. обстановка в света, както политическата, така и икономическата ще бъде по-спокойна.

Хороскопът за 2015 г. по знаците на Зодиака ще даде обща представа за това как да се възползваме от влиянието на планетите и какво да очакваме през следващата година.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Приготви се, настъпва велика година, изпълнена с големи възможности и постижения!
С Юпитер в Лъв и Сатурн в Стрелец, със сигурност те чака една добра година, в която можеш да постигнеш професионална стабилност, както и да решиш някои семейни въпроси. Хороскопът за 2015 г. за Овен е един от най-добрите през последните години, обаче, Плутон ще изисква от теб по-голяма гъвкавост и готовност да се променяш. Жертвите, на които си бил принуден през последните години, ще бъдат възнаградени с успех през 2015 година. Най-благоприятните сектори през новата година са кариерата, личния живот, пътуванията и духовно-философските търсения. За много Овни през 2015 год. ще настъпи нов период, през който може да встъпят в брак, да се сдобият с потомство, да срещнат сродна душа или да заминат да живеят в чужбина. Но каквото и да става, родените под този огнен знак трябва да бъдат готови да поемат юздите в собствените си ръце и да не градят илюзорна реалност, без надеждна основа.

Освен това, през тази година, късметът ще се възвърне към Овните и съдбата ще те подкрепя, дори изненадва. Може да играеш в лотария, но не забравяй за мярката във всичко.

Любов. Планетата на късмета Юпитер се намира в знака Лъв от юли 2014 г. - за Овните това е много позитивен аспект, предвещаващ нови романтични срещи и нови знания. Благодарение на неговото благоприятно влияние, много Овни вече имат успешни връзки или дори брак. С тригона на Юпитер е много лесно да се вземат решения за съвместен живот или дори сватба, възможно е също раждане на дете. Няма съмнение, през тази година, Овните ще се наслаждават на красиви чувства и лично щастие, имайки предвид факта, че Сатурн напуска знака на Скорпиона на 23-ти декември 2014, за да премине в приятелския знак Стрелец. Благотворният му аспект към Овен ще направи стабилна всяка връзка. "Самотните сърца" ще могат да създадат нови сериозни отношения, основани на истински чувства и духовна зрялост.

Кариера. 2015 г. обещава да стане една успешна година в професионалната сфера. Овните, които се намират в търсене на работа, може да получат различни бизнес предложения или да преминат успешно интервю, благодарение на тригона на Юпитер. Разбира се, родените под знака на Овена, трябва да положат известни усилия, за да се случи това, но шансовете им са много големи. Тези, които имат добра работа, също могат да се надяват на подобрение: то може да бъде увеличаване на заплатата или разнообразни задачи, чрез които те ще могат да реализират своя творчески потенциал и да намерят спокойствие. Tригонът на Юпитер също е добър знак за получаване на доходи, особено за тези, които са на свободна практика.

Здраве. Овните ще бъдат в добра физическа форма, благодарение на двата хармонични аспекти към собствения им знак. Юпитер, междувременно, ще благоприятства възстановяването на организма на тези, които са имали здравословни проблеми. На първо място, това включва мисленето и нервната система. Овните ще се почувстват по-спокойни, оптимистични и позитивни.

Ако твоя Асцендент е в:
Овен: положителна година, носеща късмет и растеж. Хороскопът обещава израстване в кариерата и личното щастие.
Телец: като цяло, това е една добра година. Ще получиш това, какво си очаквал от нея, Сатурн вече няма да е в опозиция с твоя асцендент, а Юпитер, преминавайки в знака Дева, през август ще се погрижи за теб.
Близнаци: със секстила на Юпитер през първото полугодие ти предстои една добра година, обаче, трябва да станеш по-сериозен и отговорен, за да преодолееш опозицията на Сатурн.
Рак: дали ще откриеш нова работа или ще срещнеш нова любов, ще можеш да разчиташ на добра година, благодарение на тригона на Сатурн и секстилът на Юпитер, който ще преобрази много неща в живота ти.
Лъв: Юпитер ще бъде в този знак до август 2015 г. - това е истински късмет! Той ще въплъти всичко, което искаш: в любовта и работата, както и ще подобри здравето ти и ще добави оптимизъм. Но това не е всичко! Още в началото на годината бъди готов за хармоничния тригон на Сатурн, който ще ти даде желаната стабилност в живота.
Дева: ще можеш да разчиташ на подкрепата на Юпитер през втората половина на 2015 год. Това ще ти даде възможност да коригираш някои неща в живота си.
Везни: 2015 г. за теб ще започне обещаващо със Сатурн в Стрелец и с продължаващото положителното влияние на Юпитер в знака Лъв.
Скорпион: последните две години са бяха доста трудни, но сега ще можеш да забравиш за трудностите и жертвите, които Сатурн те е заставил да понесеш.
Стрелец: може да се надяваш на година с голяма трансформация, по време на която ще има много приятни събития. Безспорно на първо място те ще засегнат работата, дори ако това изисква от теб самоотверженост през цялата годината.
Козирог: през тази година ще се наложи да жертваш нещо и да се откажеш от друго. Дошло е време да се отървеш от всичко, което не се вписва в живота ти.
Водолей: 2015 г. ще бъде по-добра. Тя ще бъде ползотворна, благодарение на позитивния аспект на Сатурн към твоя асцендент.
Риби: занапред ще трябва да правиш всичко сам, разчитайки само на собствените си сили.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Очаква те успех, общуване с добри приятели и реализация на някои желания!
Най-накрая Телците са свободни от негативния транзит на Сатурн! През 2015 г. може да те притеснява Юпитер, но това е само до юли. Тези, които са родени през май ще трябва да преодолеят някои трудности, свързани с дома и семейството. Възможно е също промяна на местоживеенето. Второто полугодие ще бъде по-добро от първото. С идването на лятото в живота на Телците ще се случат щастливи събития и позитивни емоционални моменти. Личните отношения ще излязат на преден план и представители на този земен знак може да се влюбят или да издигат на ново ниво съществуващите отношения.

Любов. 2015 г. ще накара мнозина да оставят в миналото отношения, които не им носят полза. Годината няма да е лесна, като се има предвид квадратурата на Юпитер, която започна в средата на юли 2014 година. Не чакай обещаващи романтични вечери, не се заблуждавай, ако завържеш нова връзка, защото, уви, тя няма да прерасне с течение на времето в голяма любов. Телците трябва да използват това време и да се опитат да израснат духовно и да се научат да поддържат състояние на равновесие. 2015 година ще даде възможност на много двойки, които досега са се съпротивели на опозицията на Сатурн, да се разделят. Това ще бъде освобождаване от бремето на минали задължения. За щастие, всичко това ще приключи през септември и те ще се почувстват, може би самотни, но по-свободни и спокойни. Втората половина на годината е време за създаване, когато на мястото на разрушените връзки, ще може да се положат основите на бъдещо щастие и истинска любов. Юпитер със сигурност ще добави късмет в любовта и личните отношения.

Кариера. Работата ще радва Телците почти през цялата 2015 г., докато този сектор не бъде поразен от опозицията на Сатурн (тя ще докосне само родените през третата декада). Много родени под този знак са загубили работата си или са решили да напуснат по свое желание, докато други са заработвали по-малко от очакваното, или е трябвало да изпълняват тежки професионални задължения. На някои Tелци конфликтите с партньори, колеги и дори висшестоящите са им донесли много неприятности. Негативното влияние на Сатурн, ще бъде смекчено донякъде от Юпитер през второто полугодие, но трябва да бъдеш по-икономичен с финансите и да не харчиш неразумно, защото може да си създадеш много ненужни затруднения. От средата на август Юпитер в Дева ще спомогне за увеличаване на професионалните ти проекти и ще ти позволи да увеличиш финансовото си състояние.
Здраве. 2015 г. изисква внимателно отношение към здравето от Телците. Може да има периоди на депресия и умора, когато няма да ти се иска нищо да правиш и ще оставиш всичко. Въпреки това, не е необходимо да правиш нещо специално, достатъчно е само да се грижиш за своето здраве и физическа форма. Не трябва да се поддаваш на песимизма и ще видиш, че унинието бързо ще отмине - от средата на август, Юпитер ще влияе благотворно на физическата форма на Телците.

Ако твоя Асцендент е в:
Овен: ти си добре защитен от негативизма на Сатурн и в живота ти скоро ще настъпят интересни събития.
Телец: първата половина на 2015 година ще е много трудна, Юпитер, няма да ти помага. Бъди внимателен до август.
Близнаци: секстилът на Юпитер ще те подкрепя през първото полугодие, но зимата - не е добро време поради опозицията на Сатурн в Стрелец. Бъди готов на някои жертви.
Рак: през август Юпитер ще застане на твоя страна. Той ще те подкрепя в твоите проекти и ще направи по-стабилен професионалния и личния живот.
Лъв: Юпитер е започнал подобряване на живота ти, още през юли 2014 г., особено в областта на работата и личните отношения. В началото на годината и Сатурн ще започне да те подкрепя и в много други неща.
Дева: 2015 г. обещава някои трудности поради квадратурата на преминалия в знака Стрелец Сатурн. Приготви се за някои изпитания в края на годината.
Везни: хороскопът носи много позитиви от двойният секстил на Юпитер и Сатурн, който ще започне благоприятното си влияние още в началото на 2015 г.
Скорпион: приключва труден период, предизвикан от Сатурн и ще жънеш плодовете на това, което си посял.
Стрелец: предстои ти добра година с подкрепата на Юпитер в Лъв и Сатурн в Стрелец. Не се страхувай от ангажименти, съдбата ще те подкрепя!
Козирог: предстоят ти успехи през Новата година! Хороскопът обещава растеж, въпреки че годината ще изисква от теб от известни усилия.
Водолей: пази се от илюзиите, които опозицията на Юпитер носи със себе си. Стъпи здраво на земята и погледни реалността право в очите!
Риба: година без загуби и победи. До края на септември 2015 г. все още ще те подкрепя Сатурн, но и след това ще можеш да се занимаваш със своите работни проекти, които ще бъдат добре защитени.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Дошло е време да поемеш отговорност!
Хороскопът за 2015 г., вещае развитие и оптимизъм в живота на Близнаците. Събитията през Новата година, както в личната, така и в професионалната сфера, ще помогнат на хората, родени под този знак, да гледат с увереност към бъдещето. Съсредоточи усилията си през първата половина на 2015 г. и внимателно се движи напред, особено във финансовата сфера. През есента, ситуацията ще се промени поради враждебното влияние на Сатурн и Юпитер, така че би било разумно да се откажеш от повърхностните връзки и да гледаш на живота по-рационално. Това ще допринесе за по-добро разбиране на собствения "Аз" и по-ясна визия за бъдещето.

Любов2015 година ще те застави да се замислиш за любовта и личния живот. Дошло е време да обобщиш последните седем години, за да разбереш кармичните връзки в твоите отношения. Близнаците, които са в търсене на любовта, може да разчитат на късмет в любовните дела, благодарение на секстила на Юпитер, намиращ се в знака Лъв, където ще остане през по-голямата част от 2015 г.. Обаче, имай предвид, че само запознанствата, преди септември 2015 година, ще бъдат подкрепени от звездите и ще доведат до раждането на истински чувства и стабилни отношения. С идването на есента ще почувстваш опозицията на Сатурн в Стрелец, който ще създаде много проблеми, спорове и кавги с партньорите. Новите връзки, която ще започнат през този период, бързо ще приключат, още с първите трудности и поради необходимостта да се жертват собствените интереси в името на другия.

Кариера. Младото поколение Близнаци ще навлезе в период на кариерен растеж с примамливи предложения и зашеметяващи перспективи. Не пропускай този момент, ако си търсиш работа - изпрати автобиография, обърни се към познати или се свържи с агенция за подбор на персонал. Близнаците, имащи собствен бизнес или работещи за себе си, може да се надяват на увеличаване на клиентите и на допълнителен доход. До есента, хороскопът предсказва период на спокойствие и стабилност на работното място. Финансите ще бъдат на висота и ще можеш да си позволиш някои лекомислени разходи. И едва през септември 2015 г. ще започне труден период в работата, който ще изисква много усилия и жертви.

Здраве: през 2015 год. Юпитер ще даде на Близнаците най-добрата физическа и психическа форма. По този начин, ще се чувстваш като нов човек - бодър, оптимистичен и уверен. За подобно настроение ще допринасят също така и позитивни новини и събития. Съдбата ще е на твоя страна, поне до септември 2015 година.

Ако твоя Асцендент е в:
Овен: успех във всички сфери на живота, особено в работата, където ще почувстваш уважение и сътрудничество.
Телец: Сатурн ще те притеснява от време на време, а Юпитер няма да те подкрепя до август. Пред теб е едно трудно начало на 2015 година.
Близнаци: годината ще бъде много позитивна, чак към края и‘ ще трябва да поемеш повече отговорности, да работиш усилено, а понякога и да икономисваш.
Рак: ангажиментите над всичко. Това ще изисква от теб хороскопа, защото Юпитер няма да те подкрепя през цялата година.
Лъв: успешна година за теб с Юпитер и Сатурн, които ще те подкрепят, създавайки положителни събития, важни както за работата, така и за любовта.
Дева: 2015 г., меко казано, не е твоята година. Положителните неща, които трябва да получиш от Близнаци ще бъдат потиснати от Сатурн на асцендента.
Везни: добра конфигурация на планетите за теб, която предвещава година на успех не само на работното място, но и в личния живот.
Скорпион: периодът на трудности е към края си и ще можеш да се почувстваш по-свободно.
Стрелец: Юпитер и Сатурн ще те направят много решителен и отговорен.
Козирог: хороскопът обещава една наистина добра година, особено през септември. Преди това, са възможни някои икономически трудности, така че не се отпускай.
Водолей: за теб това не е най-добрата конфигурация на планетите, тъй като тя не обещава благоприятни събития. Въпреки че Юпитер ще напусне знака на Лъва и периода на илюзии ще приключи.
Риби: през септември завършва благоприятното влияние на тригона на Сатурн и ти ще пожънеш това, което си посял през последните няколко месеца.

More Astro