Следва

Féerie от Van Cleef & Arpels

Filorga - бурканче младост

Защо една жена не обича и не трябва да се пита за възрастта?
А) от страх, че годините са напреднали...

Hair преди 15 години

Защо една жена не обича и не трябва да се пита за възрастта?
А) от страх, че годините са напреднали;
Б) опасност от прикриване на няколко такива;
В) може да шокира с това, че изглежда много по-млада, отколкото е.

Ти сама избираш какво да си помисли питащият. Една от женските ценности определено е липсата на бръчки, въпреки целия житейски опит, и гладка кожа с перфектен тен. Защото все пак жената е на толкова, на колкото изглежда!
За тази цел лаборатория FILORGA разработва и произвежда противостареещи медицински продукти. Проучванията са насочени към разработване на нови технологии за борба с белезите на стареене - бръчки, загуба на плътност и еластичност на кожата, липса на блясък.

Още от 1978 г. лаборатория FILORGA е пионер в областта на клетъчната anti-age терапия. Продуктите на FILORGA - филъри, медицински пилинги, се използват ежедневно в клиники в 34 страни. След като през септември най-съвременната мезотерапия за лице бе представена на европейския конгрес по дерматология в Париж, на 1 октомври се състоя презентация и у нас. Към този момент в аптечната мрежа може да намериш всички 8 продукта, универсални за всеки тип кожа.  



Фините бръчки нямат никакъв шанс при изпозването на кремовете FILORGA. Този вид третиране наричат мезотерапия в бурканче. FILORGA е първата козметична серия, създадена специално за естетичната медицина.

Всички продукти "Cosmesotherapie" на лаборатории FILORGA, които можеш да намериш на местна почва, са резултат на дългогодишни научни разработки и проучвания. Всеки един от тях съдържа ексклузивната формула: NCTF® и високомолекулната, която хидратира и регенерира кожата и комплекс от 55 активни съставки: 14 витамина стимулират жизнените функции на клетките, 24 аминокиселини стимулират синтеза на еластин и колаген, 6 коензима катализират биохимичните реакции в кожата, 5 нуклеинови киселини укрепват клетъчните връзки, регулират синтеза на протеини, 4 минерала участват в клетъчния метаболизъм, 2 антиоксиданта се борят със свободните радикали.

Повече за продуктите Cosmesotherapie на Filorga (Комплексен подмладяващ дневен крем, Стягащ дневен крем, Филтър за прецизно попълване на бръчки, Нощен крем, Коктейл от витамини за възстановяване на бляскава кожа, Възтановяваща грижа за увредена кожа) очаквай скоро.

Анкета

Мислите ли, че това е успешен начин да се превърнеш в популярна личност?

More from View Sofia

More Hair