Следва

Street Style вдъхновения... Най-доброто от London Fashion Week: Men есен-зима 2015

London Fashion Week: Men есен-зима 2015 - Ден 3

След ден първи и втори от седмицата на модата във винаги щурия Лондон, следва ден трети, през който...

All fashion преди 9 години

След ден първи и втори от седмицата на модата във винаги щурия Лондон, следва ден трети, през който безспорно видяхме едни от най-добрите колекции за есен-зима 2015. Кадифе, туид и oversized аксесоари формираха бъдещите мъжки тенденции, наред с авангардност и чиста елегантност, а привлекателните модели бяха просто бонус.

JW Anderson

















Колекцията на Джонатан Андерсън за есен-зима 2015, както винаги се характеризира с неподражаемост от най-висша форма. На пръв поглед изглежда вдъхновена от 70-те, но всъщност Андерсън споделя, че не се е ограничавал само с този период, а е грабил смело от всичко, което му харесва в периода от 50-те до 80-те на миналия век.

Уникалният почерк на дизайнера се забелязва във всеки един детайл, ако всъщност изобщо можем да наречем акцентите детайли: заигравката с маншетите, мрачните цветове и изкривените пропорции. Всеки един от показаните ансамбли бе съчетан с тесни панталони с висока талия и широки колани - от кожените палта, острите яки на ризите, та чак до раираните пуловери. А огромните копчета, наподобяващи бижута бележат сюблимния момент в тази историческо-модна въртележка...

Richard James



















Изкусни плетива, пончо и топъл уют заляха подиума с излизането на моделите на Ричърд Джеймс. Червено, топло кафяво, каки, оранжево, зелено и тюркоазено са основните цветове комплиментиращи тази приказно-планинска картина.

Освен изобилието на плетива, деним и кожа, ярко застъпено в колекцията е и кадифето, освен по костюмите и тесните блейзъри, присъства и по избродираните slippers обувки.

Moschino































Поредната доза планинско-скиорски преживяване идва право от въображението на Джеръми Скот: голи до кръста модели, скиорски шапки, карета, кожа с косъм, пайети и пух.

Мускулестите модели разходиха както широки палта от изкуствена кожа в зебров принт, така и пухкави такива от шушляк в блещукащо небесно синьо и пачуърк принт от деним. Освен типично топлите предложения за студения сезон, колекцията предлага и няколко интересни предложения откъм вечерни облекла: смокинг от различни видове каре, както и такъв сребрист с оранжев флорален принт. А що се отнася до блясък в най-висша форма, какъвто при Moschino винаги има, то този път той идва под формата на златисти и сребристи пайети по панталоните и якетата тип парка.

Dunhill

























Дебютната колекция на Джон Рей за Dunhill е изключително изтънчена и поднесена с непринудено обаяние, вдъхновено от късните 50-те и ранните 60-те години във Великобритания. За колекцията си, Рей споделя, че тя носи изцяло духа и енергията на Лондон. Дрехите са разнообразни и повече от вдъхновяващи - карирани ризи, копринени пижами и палто от норка, което е всъщност малка част от изобилието връхни дрехи, с етикет Dunhill.

Панталоните до един са с висока талия и често носени с тиранти. Якетата преобладават в туид и кадифе, като първите са в по-класически силует, а вторите със свободна кройка и доза елегантна небрежност. Палитрата е изцяло топла в цвят марсала, горчица, кафяво и зелено.

More from View Sofia

More All fashion