Следва

Жена на годината 2008

Signs of Style - Aqua Di Parma Leather collection

Acqua di Parma създава своята нова колекция Кожа с грижа и страст - чанти и...

All fashion преди 15 години

Acqua di Parma създава своята нова колекция Кожа с грижа и страст - чанти и аксесоари за съвременния начин на живот, пътуване и бизнес. Изискан израз на индивидуална красота, изцяло с ръчен труд, за да й се наслаждавате цял един живот. Тя кани всички, които се чувстват в свои води при избора на най-доброто, да открият усещането за рафинираност и елегантност във всеки детайл.

Колекция, която е абсолютно в крак с времето с нейната функционалност, класическа в нейната форма и изискана по отночение на материали и детайли. Дизайн, създаден за жени и мъже, които биха искали да са заобградени с вещи на лукса, когато пътуват в която и да е точка на земното кълбо или просто, когато отиват от дома си до офиса.

Истински символ на новата колекция, дискретен, но безпогрешен, е елегантната лента в жълтия цвят на Acqua di Parma, която присъства върху всеки един продукт в колекцията. Логото на марката е фино гравирано върху металния звършек на ципа.
Материали и майсторски подход с висока стойност.

Неподражаемият стил и елегантност на Acqua di Parma са ясно подчертани в употребата на материали с висока стойност, селектирани заради неподвластно на времето качество.

Външната част е изработена от първокласна биволска кожа в топло тъмнокестеняво, специално боядисвана с оцветители на растителна основа, което съхранява нейната изключителна мекота и подчертава естествената зърнеста структура, която е вълнообразна и грапава. Това прави всеки един продукт уникален. Вътрешната част на чантите е обшита с жълт памучен плат в цвета на Acqua di Parma. Ръчната изработка е дело на експертната работа на италиански занаятчии.




48-hour bag – ЧАНТА ЗА ПЪТ
Eлегантният спътник при вашето пътуване е перфектен за всяка една ситуация, достатъчно обширен и устойчив. Изработена от биволска кожа и изключително мек при допир, чантата запазва формата си, дори когато не е изцяло напълнена. Просторната вътрешна част е обшита с жълт памучен плат в цвета на Acqua di Parma, устойчив на замърсявания.
4 450 лв.




Business Bag – БИЗНЕС ЧАНТА
Изискана, компактна, функционална. Изработена от изключително мека биволска кожа с вътрешна част, обшита с жълт памучен плат в цвета на Acqua di Parma, украсен с тъмнокафяв рипсов копринен плат. Двете практични вътрешни отделения са проектирани за носене на преносим компютър и на други офис принадлежности. Ексклузивната сгъваема горна част е изработена изцяло от кожа и позволява чантата да бъде отваряна напълно за по-лесна употреба.
3 280 лв.




Men's toilet bag – МЪЖКИ ТОАЛЕТЕН НЕСЕСЕР
Ексклузивен аксесоар, създаден с внимание към всеки детайл. Лансиран в две основни форми – правоъгълна и трапецовидна и произведен от биволска кожа – обект на специална обработка с естествени багрила, осигуряваща перфектна устойчивост. Вътрешната част отново е в жълтия цвят на Acqua di Parma от устойчива найлонова материя.
трапецовиден несесер - 820 лв
правоъгълен несесер - 890 лв





Pochette – МАЛКА ЧАНТИЧКА ВЪВ ФОРМАТА НА ПОРТФЕЙЛ
Идеална за носене на малки вещи на път, тази малка изискана чантичка-портфейл е  от биволска кожа, обработена с растителни багрила за допълнителна устойчивост.
540 лв.




Travel Organizer – ОРГАНАЙЗЕР ЗА ПЪТ
Идеален да „държиш под ръка" всичко необходимо за пътуване. Той е тънък, компактен и перфектно организиран във вътрешността си. Предвидени са достатъчно малки джобове и отделения за документи, както и банкноти и монети от страните, които посещавате.
820 лв.




Travel Set – КОМПЛЕКТ ЗА ПЪТУВАНЕ
В комплектa влизат чантичка от мека биволска с възглавничка и маска за сън, изработени от елегантен кафяв сатен с фин кант в жълтия цвят на Acqua di Parma. Два аксесоара, създадени с внимание, за да осигурят максимум ергономичен комфорт по време на дълги пътувания.
700 лв.

Новата колекция кожени аксесоари на Aqua di Parma ще намериш в магазин Kult в ЦУМ, ет. 1

More from View Sofia

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.