Следва

Легендата CHRIS LIEBING идва в София, а ти можеш да спечелиш 2 билета за култовото парти

3+3 въпроса към едно градско момче: Асен Асенов

Стилът му трудно бива описан само с една дума, а самият Асен се определя по-скоро като експериментатор, който въпреки лутанията и леките забежки, вярва че "гръндж"-ът е неговото "нещо"...

All About Life преди 9 години

Днешният ни градски герой се казва Асен, израснал е в голяма ферма в близост до град Търговище, но от няколко години вече е част от духа на София. Дължи силната си любов към модата на собствените си родителите, които са в модния бранш отдавна, и го отглеждат сред дрехи, които той непрекъснато пробва върху себе си, в опит да се "намери".

С днешна дата, стилът му трудно бива описан само с една дума, а самият Асен се определя по-скоро като експериментатор, който въпреки лутанията и леките забежки, вярва че "гръндж"-ът е неговото "нещо". Преди 3 години прави свой собствен моден блог на име "Unreal Art Reality" (UAR), а главната му цел, според неговите думи, е да вдъхновява максимално много хора, като пропагандира смелост и свобода.

Свободата да избираш, свободата да бъдеш и свободата да си себе си обобщаваме в 3+3 въпроса, които задаваме на това наистина градско момче, на което толкова му отива най-модният цвят на 2015 г...


V.S. Кое е модерно според теб?
А:
Модерно ли? Всичко е модерно, стига да знаеш как да го комбинираш. Живеем във време, в което стиловете са толкова размити и смесени, че е трудно да се даде точно определение.

V.S. Как би описал стила си?
А:
Черпя вдъхновение от доста места и надграждам всекидневно начина, по който изглеждам. Мисля, че всеки трябва да го прави. Стилът е нашата обвивка и трябва да се грижим старателно тя да бъде безупречна. Да не забравяме, че колкото и да отричаме, хората съдят по корицата, цвета и заглавието. А именно стилът е нашето заглавие!

V.S. От къде задължително минава шопинг маршрутът ти?
А:
Ако трябва да бъда напълно честен, нямам шопинг маршрут. Пускам се по течението, а дрехите, които ми допадат сами ме намират. Вярвам, че съм голям късметлия, защото, когато търся нещо определено, винаги го намирам. Не робувам на марки и ако нещо ми допадне, взимам го без да се замисля.

V.S. Кое е мястото с най-добри партита в София?
А:
Не съм мислил по този въпрос, но вярвам, че партито е толкова добро, колкото сам си го направиш.

V.S. А каква е музиката, която звучи в главата ти, докато се разхождаш?
А:
Тук мога да говоря с часове... музиката е нещото, което ме спасява доста често. Въпреки веселия и позитивен характер, който нося, музиката в главата ми е доста по-различна. Ще споделя с вас само малка част от групите и изпълнителите, които намират специално място в сърцето ми: The Cure, Nirvana, Joy Division, Placebo, Crystal Castles, Grimes, Glass Teeth, Salem ... мисля, че няма нужда да продължавам.

V.S. Какво му липсва още на този град?
А:
Тук съм категоричен, липсва му "Слънце".

Виж детайлите от облеклото на днешния ни градски герой в Sofia Street Style >>>

Още от рубриката тук >>>

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.