Следва

Milan Fashion Week: Men есен-зима 2015 - Ден 3

Капсулната колекция на Dolce&Gabbana за Net-а-Porter стартира днес

Dolce & Gabbana рядко радват феновете си с капсулни колекции — за Net-а-Porter обаче...

All fashion преди 9 години

Dolce & Gabbana рядко радват феновете си с капсулни колекции — за Net-а-Porter обаче италианците направиха приятно изключение, за което предвиждаме топъл прием и накак логично след него - продължение.

Вдъхновение за новата колекция Доменико Долче и Стефано Габана черпят, не изменяйки на замисъла, с който посвикнахме в последните сезони, от темата за слънчевото Средиземноморие. Шест артикула, украсени с ярки цветя и дантела - това безспорно е непреходната слабост на дизайнерите. Долче и Габана са наистина големи майстори, що се касае до слънцето и юга, при това не само италианските. Последната пролетно-лятна кампания на Dolce & Gabbana, припомняме, беше вдъхновена от съседна Испания.

Справедливостта изисква да отбележим, че романтичната "растителна" естетика в различните страни сработва по различен начин. Темпераментните южначки в принтирани рокли и поли идеално се сливат с жизнерадостния пейзаж на своите страни, а севернячките - приятно радват непривикналите с цветни експлозии околни в студените ширини.

В продажба колекцията е от днес, можете да видите всички детайли и директно на он-лайн адреса, а цените варират от доста високи до много високи, но толкова струва работата на прочутото дуо.
















More All fashion