Следва

Trend Report: Горещият град и защо обичаме ниските сандали

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Този път това е гръцкото издание на Vogue, но Constance вече е носила роклята за испанското, а ние сме я виждали...

All fashion преди 12 години

Американец продавал фалшиви дизайнерски стоки онлайн, крадял данните на клиентите си и след това ги изнудвал и заплашвал

Действието на историята се развива през декември, когато собственикът на DecorMyEyes.com Витали Боркър е обвинен в продаване на фалшиви очила, в копиране на информацията от кредитните карти на клиентите си и в изнудване и заплашване. След като някой от клиентите подадял оплакване по някое от посочените по-горе, той получавал съобщения като "НАБЛЮДАВАМ ТЕ!" и т.н.

Витали вече се е признал за виновен по всички обвинения и получава 50 години затвор и глобата от $250 000, но сайтът му все още е активен. Въпреки че началната страница на онлайн магазина не е с днешна дата, ти все пак можеш да регистрираш поръчка и да въведеш данните си.

Този случай ни напомня само, че трябва да сме доста внимателни в Интернет пазаруването, защото тези сайтове не са единици.

Хайди Клум с лайфстайл сайт много подобен на този на Гуинет Поутрол и Опра Уинфри



Ще се задържим още малко на темата с уебсайтовете. Миналата седмица супер моделът Хайди Клум пусна собствен лайфстайл уебсайт. В него ще намерим съвети за красота, семейство, майчинство и мода, разбира се. Всеки ден Хайди ще публикува и аутфита си.

Готино, но се питаме, моделът, превърнал се в телевизионна водеща на модно предаване и след това в автор на уебсайт, не беше ли Тайра Банкс?! Освен това новият проект на Хайди много напомня на Goop на Гуинет Поутрол и на подобен сайт на Опра Уинфри.

Тази бяла дантелена рокля на Dolce & Gabbana по всеки Vogue вече ни дразни



Или е време да спрат да я снимат, или да започнат да я повтарят по кориците си. Моделът Constance Jablonski е поредното момиче на корица на сп. Vogue с тази рокля, като всичко започна през февруари и от тогава вече трети месец няма спиране.

Този път това е гръцкото издание на Vogue, но Constance вече е носила роклята за испанското, а ние сме я виждали на Жизел за Vogue Франция, както и на Брит Марен във Vogue Германия, почти същата бе носена и от Пенелопе Круз за американското издание на списанието.

Да, красива е, но чак пък толкова?!

Иванка Тръмп за Harper's Bazaar



Точно този Playboy стайлинг, точно за сп. Harper's Bazaar?!

От една страна имаме класическа снимка на Иванка Тръмп - позира на върха на сграда, перфектна коса и грим, обаятелна усмивка, високи токчета. Толкова.

Но секси заешки костюм на бременната Иванка?! Защо?!

Да си повдигнеш дупето...



Накрая завършваме с нещо по-скоро забавно. Казват, че ако нямаш формата на дупето на Ким Кардашиан, можеш да я постигнеш с Bum Lifters, но нито мислим, че са секси, нито необходими, защото, както знаем след като останем на тъмно, всички подкрепящи "перфектната" ни фигура атрибути, с които смятаме, че сме свалили завоеванието си, падат и цялата истина излизава наяве. Така че, дали да вярвам... ?!

 

More All fashion