Следва

Седмица на висшата мода в Париж 2015 - Chanel

Кой как избра да се рекламира: Джорджия Мей Джагър за Mulberry

Джорджия Мей Джагър става за пръв път лице на прочутата английска марка. И го прави...

All fashion преди 9 години

Джорджия Мей Джагър става за пръв път лице на прочутата английска марка. И го прави добре, а резултатът е истински впечатляващ.

Първо, тя наистина е уникален модел, заема 24-то място в списъка на най-търсените модели (по версията на сайта Models.com), и наистина има неповторим чар, който изпълва всеки кадър от всяка нейна сесия. Тази й способност вече от години "впрягат" в работа Miu Miu, Vivienne Westwood, Versace, Thomas Sabo, H&M и други. В тази поредица от имена изборът на Mulberry е очевиден.

Второ, в снимките за британската марка отново взима участие знаменития дует — Инес ван Ламсверде и Винуд Матадин. За последно те сътрудничат на Mulberry преди 11 години, в далечната 2004-а.

На трето място, кадрите са построени така, че е трудно да не им отделиш внимание: Мей Джагър сякаш се намира на импровизирани снимки в извънградска къща - виждаме и сив фон, и бекстейдж, обсипан с детайли. Имаме и велосипед, и поднос с чай, и букети цвета, и камина. При това, някак парадоксално, задният план ни най-малко не отвлича вниманието от чантите и клъчовете на Mulberry, които на всеки кадър държи в ръце моделът.



Фотографите са направили кратко видео за Mulberry. В главната роля, естествено, е Джагър. Филмът е достъпен на официалния сайт на бранда.




 

More All fashion