Следва

Четиво в четвъртък: "Една нощ в Италия" от Луси Даймънд

Дойде краят на "Двама мъже и половина"

След 12 сезона и повече от 260 епизода, култовият сериал Two and a Half men (Двама мъже и половина) приключва! 

Movies & TV преди 9 години

След 12 сезона и повече от 260 епизода, култовият сериал Two and a Half men (Двама мъже и половина) приключва! Последният епизод, на гледаният от над 10 милиона души сериал, който през годините има 47 номинации за наградите Emmy, ще бъде излъчен на 19 февруари и ще бъде с продължителност 1 час.



Всички зрители с нетърпение очакват развръзката, а в най-смелите представи на някои от феновете чичо Чарли се завръща на екран за последно сбогом. Продуцентите все още не са потвърдили новината, но прогнозата е, че бунтарят Шийн най-вероятно отново ще играе, след като е затоплил взаимоотношенията си с екипа на шоуто. 



Всъщност от "Двамата мъже и половина", с които започна сериалът, остана само един - Алън Харпър. Чарли Шийн напусна сериала в края на седми сезон, когато се включи в радиопредаване, отправяйки яростни критики към продуцентите на шоуто. На негово място се появи Аштън Къчър, но въпреки че за момент екипът изглеждаше запълнен, продуцентите получиха втори удар под кръста, след като половинката на двамата мъже и половина - племенникът на Чарли и син на Алън - Джейк също си тръгна. Ангъс Т. Джоунс, който порасна пред очите на зрителите, обяви през ноември 2012 г., че се е обърнал към християнството и се е присъединил към Църквата на адвентистите от седмия ден.

Тогава обясни, че шоуто е „мръсотия, която противоречи на всякакви морални ценности" и му е омръзнало да бъде част от него. Той дори помоли зрителите да спрат да го гледат.





Шоуто дебютира на 22 септември 2003 г. в ефира на CBS с Чарли Шийн, Джон Крайър и Ангъс Т. Джоунс в главните роли. Финалът на Two and a Half Men е начало за нова продукция на неговото място – комедията Odd Couple, която е с участието на Матю Пери, познат ни от сериала Friends (Приятели).

More from View Sofia

More Movies & TV

„Рипли“: 5 причини да гледаме трилъра с Андрю Скот и Дакота Фанинг

Movies & TV преди 2 часа

През април всички погледи (включително на нашата редакция) са насочени към новия сериал на Netflix "Рипли". И въпреки че историята, базирана на романа на Патриша Хайсмит за дребен мошеник, е позната на мнозина от филмовата адаптация от 1999 г. с участието на Мат Деймън, открихме пет причини (всъщност са доста повече) да загледаме нейния нов прочит. Предупреждение за спойлер: "Рипли" на Стивън Зейлиън е много пристрастяващ.