Следва

Keranove Mineralogy - Неприкосновената защита

Празник за косата

Да довършим напомнящата бележка в раздел „Списък задачи” се оказва не лека задача...

Hair преди 15 години

Резервация за празничната нощ √
Черна рокля √
Грим
Прическа Х

Да довършим напомнящата бележка в раздел „Списък задачи” се оказва не лека задача. Предпразничната треска може да предизвика паника, отчаяние или стимул за една незабравима нощ. Обръщайки внимание на последния вариант, Студио 723 е правилният избор. Ето и трите предложения, на които се спряхме.

Дългата коса е прибрана прилежно и се събира в няколко добре оформени къдрици (в ляво). Прическата трябва да е удобна и практична за дългата бурна нощ.
Изцяло страничен кок (в дясно), но с малко отпуснати краища като крилца, е импровизация на всяка коса с дължина над средната. Загадъчни кичури в контрастен цвят могат само да допълнят оригиналността на визията.


 

Вариациите на наложеното каре могат да се окажат пречка на една различна и прибрана празнична коса. Нашият избор е тотално преобразено каре. Резултатът – вечерна прическа, постигната от къса за целта коса. След като косата е навита на маша или по-скоро е начупена, а не накъдрена, ще се прибере добре, напомняща кок. Стъпките:

Долната половина се приглажда добре и се задържа с помощта на малки фиби. Пак с тях се прави небрежен кок. Прибавят се кичури от останалата коса, като релефът и обемът се запазват;



Цялата горна част се прибира назад, като по желание остава един кичур в страни на лицето;



Фиксация с лак; приглаждане и залепяне на косъма.

Остава само доброто празнично настроение, незабравима новогодишна нощ и пожелание за по-хубава година.



Студио 723 ти желае най-доброто настроение. За да си го получиш благодарение на една красива и професионално направена прическа, отиди на ул. „Н. В. Гогол” 21 и отговаря на телефон 02/943 9 723.

More Hair