Следва

Б като Библия, Б като Блог

Men’s exhibit: Кание Уест x Аdidas Yeezy 750 Boost

Лудостта продължава да ескалира сред феновете на Кание, колко повече се доближаваме до...

All fashion преди 9 години

Лудостта продължава да ескалира сред феновете на Кание, колкото повече се доближаваме до излизането на дългоочакваните нови Yeezy 750 Boost маратонки, които звездата създава в сътрудничество с Adidas. Вече успяхме да видим и първия чифт на краката на самия Kание по време на изпълнението му на тазгодишните награди Грами.

Очакваше се маратонките да бъдат официално представени по време на Седмицата на модата в Ню Йорк заедно с колекцията, която рапъра прави за марката, но в последствие стана ясно, че обувките Yeezy ще излязат на пазара по време на уикенда на NBA All-Star. Dизайнът на лимитираната серия кецове, комбинира красиви, но същевременно семпли, материали. YEEZY BOOST преминават извън тенденциите при обувките и диктуват новите модни правила при кецовете. Обувките включват и технологията за омекотяване BOOST, което ги прави не само последния писък на модата, но и изключително удобни за носене.



Резервации на маратонките може да бъде правена в избрани магазини от мрежата на adidas, Foot Locker и Champs Sports, като всичко ще се случва чрез мобилното приложение adidas Confirmed​, първото по рода си приложение което ще промени пазара за кецове като улесни процедурата по запазване на модели и постави потребителите на първо място. Ограничени бройки от YEEZY BOOST ще бъдат достъпни и в избрани магазини в Ню Йорк.


 

More All fashion