Следва

Елегантните гости и модата на Dior Fall 2024: Дженифър Лорънс, Дева Касел, Натали Портман и още

Бианка Ченсори се „покри“

Съпругата на Кание Уест Бианка Ченсори беше забелязана в Париж на разходка с доведената си дъщеря, най-голямото дете на Кание и Ким Кардашиян, Норт. 

Celebrities преди 1 месец

Противно на традицията, Бианка не излезе на разходката с 10-годишната си доведена дъщеря в чорапогащник и разголена визия: виждаме красавицата в къса рокля или блузон, върху която носи обемно черно кожено яке, а визията е перфектно завършена от много високи, остри черни обувки. 

Преди дни научихме, че Ким Кардашиян, от която Кание Уест има четири деца, е поискала Бианка Ченсори да се „покрива“ пред тях: изявите на Ченсори и Уест постоянно се озовават в таблоидите заради разголените стилови решения на съпругата на рапъра, зад които май стои неговият вкус. В същото време Бианка и Норт очевидно имат добри отношения: това не е първият път, когато са забелязани на заедно на разходка, а наскоро мис Уест дори нарисува портрет на Бианка. Рисунката обаче бе премахната от социалните мрежи поради полуголият тоалет на мащехата на Норт. Момичето се разбира добре и с татко Кание и дори свири с него - именно за такъв концерт Норт отлетя за Париж. 

Що се отнася до необичайно затворените за нейния имидж дрехи, припомняме, че Бианка се появи публично миналата седмица в подобен ансамбъл: на футболен мач от Шампионската лига Кание носеше обичайната за него плътна черна маска, докато любимата Бианка предпочете плътно закопчан дъждобран.

Кание наскоро издаде първия си албум от дълго време, а експерти и близки до двойката са категорични, че това е помогнало за спасяването на брака му с Бианка Ченсори. Съпругата на рапъра премина през много труден период в отношенията, наситен със скандали и кавги, но успехът на новия проект определено е проработил в полза подобряване на отношенията. Това обаче не променя факта, че близките на Бианка са сериозно притеснени за нея, смятайки, че рапърът е „поробил волята й“ и я унижава, принуждавайки я да се появява на публични места почти гола. Една по-различна част от социума обаче е на мнение, че тази ситуация е изключително и само в полза на Бианка: Кание я направи световноизвестна и прехвърли целенасочено върху нея голяма част от собствените си активи на звезда. 

More Celebrities